prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo, še ena Golada je za nami.

Tokrat je bila na moje veselje na sporedu desna varianta.
In mi je po dolgih letih uspelo odtečti pod petdeset minut, a sem imel še nekaj rezerve.
Jusuf je vlekel kot nor, creski ni prav nič zaostajal, a sem oba stistil v ciljnem finišu, tako da je letošnji rekord moral pasti.
V dokončen ubijalski ritem nas je spravila medvedka, ki je sprehodila svoja mladiča
po spomladanskem soncu.
Na cilju nas je pričakal Laufer, ki je creskemu povedal, da novinci na Golado ne smejo prinesti piškotov ali kaj podobnega.
Sledila je dolga analiza in prihod v bazo v poznih nočnih urah.
raziskovalec napisal/-a:In mi je po dolgih letih uspelo odtečti pod petdeset minut, a sem imel še nekaj rezerve.

:shock:
Uf, ti si pa tole resno vzel. Jaz sem pa mislila, da bom lahko za konec sezone trojke odtekla lepo na izi. Očitno ne bo tako. :D
spela* napisal/-a::shock:
Uf, ti si pa tole resno vzel. Jaz sem pa mislila, da bom lahko za konec sezone trojke odtekla lepo na izi. Očitno ne bo tako. :D

Konec sezone :shock: kaj bomo pa zajčki delali :?:
Še dobro da je prvo aprilska :--
Vse, kar je napisal Raziskovalec, je res. V veselje mi bilo teci z dvema velikanoma Golade, ki sta res izvrstno poskrbela, da sem se seznanil s prav vsemi lepotami te legendarne trase. Pa se preživel sem... hvala in se vidimo
Aja seveda hvala tudi štarterju, ja tudi te najdete na Goladi
Zvestim bralkam in bralcem, zlasti pa zgodovini je treba priznati, da moj prejšnji zapis ni bil v celoti skladen z objektivnimi dejstvi. Torej, ponavljam zapis s popravki v oklepaju.

Evo, še ena Golada je za nami. Resnica

Tokrat je bila na moje veselje ( na mojo žalost) na sporedu desna )leva) varianta.
In mi je po dolgih letih uspelo odtečti pod petdeset minut, a sem imel še nekaj rezerve.
(popolna laž, po dolgih tednih mi je uspelo odtečti pod eno uro in nisem imel nič več rezerve)
Jusuf je vlekel kot nor, creski ni prav nič zaostajal (resnica), a sem oba stistil v ciljnem finišu (ta je najbolj debela laž,ker sta bila oba pred menoj) tako da je letošnji rekord moral pasti (no ja tu sem bil blizu).
V dokončen ubijalski ritem nas je spravila medvedka, ki je sprehodila svoja mladiča
po spomladanskem soncu.(poplna laž, medvedke ni bilo ne v prenesenem ne v direktnem pomenu, pogovarjali smo se samo o divjih svinjah)
Na cilju (štartu) nas je pričakal Laufer, ki je creskemu povedal, da novinci na Golado ne smejo prinesti piškotov ali kaj podobnega (Laufer ni rekel nič takega, to odločno zanikam, oprosti stari).
Sledila je dolga analiza (ne prec smo šli vdsak po svoje) in prihod v bazo v poznih nočnih urah (joj sem naložil, v bazo sem prispel takoj).

Posebno opravučilo Špeli*, ki pa se je naredila, kakor da verjame iprejšnjemu zapisu n besno trenira (tudi zaradi tega zapisa) Iz dobro obveščenih virov se je razvedelo, da je bila danes na celem krogu na pst v družbi še treh TF-jevk.
raziskovalec napisal/-a:Posebno opravučilo Špeli*, ki pa se je naredila, kakor da verjame iprejšnjemu zapisu

spela* mora priznati, da je nasedla tistemu delu o 50 minus ... :oops:
In čisto prav ji je!
Pozdrav!
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Posebno opravučilo Špeli*, ki pa se je naredila, kakor da verjame iprejšnjemu zapisu

spela* mora priznati, da je nasedla tistemu delu o 50 minus ... :oops:
In čisto prav ji je!

:) Boščka. :D
Ampak v hrib pa grize! spela* namreč! :twisted:

Lp, oranzni slon
Dragi moji,

danes bom na startu tudi jaz! Nobenih kranjskih izgovorov.
Komaj čakam, da spet pretegnem zaspane te(š)kaške krake!

Podvodovojvoda :)
Pozdrav!

:twisted: Na kratko, kako je bilo včeraj:
- dejansko je bila včeraj poletna golada in ne spomladanska
- glas ljudstva je bil dovolj močan, da smo šli desno
- tempo je bil pogovorni (tudi na egometru) :D
- golovec so zasedle atletinje :)
- šlo je pod 59
spela* kaj ko bi intervale zamenjala za klanec gor in dol? Je bolj zabavno. :)

Lp, oranzni slon
p.s.: Pogrešali smo njegovo Mastnost Bajsi-ja. Lahko bi prišel vsaj zamahnit z zastvico na štartu. ;)
Hoj!

Kuga je zdej mucki? A bomo kaj tekli? Recimo pod 55? Da se malo razmigamo in do oktobra prilezemo pod 46. Ker tole mučenje okoli 59 je pa že čista sramota. :)
No, tako. V četrtek prosim, da pridete nabrušeni. Ob običajni uri. :D Gremo po dolgem času spet LEVO! :twisted:
Srečno!

Lp, Jusuf

p.s.: spela* saj ti tudi lahko prideš, da bodo desci bolj zagrizeno sopli v hrib (enadeklinanaspanebodalavkoš PRESS). 8)
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA