prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kaj pa je sedaj to... :nono: :nono: ...samo da se ne javim se že "zabušava" :lol: :lol: :lol: :lol: ...ma, mi ni uspelo priti do neta....kar pa seveda ne pomeni da KRožnik odpade....tako, da vsi dobite neopravičeno.... :-- :lol: :lol: :lol: :lol: ....no, pajo vidva bi se lahko delno izmuznila neopravičeni.... :lol: :lol: :lol:

...drugače pa se je za vas borila standardna trojka....tudi sam sem po dolgem času si tokrat v sončnem vremenu privoščil eno klasiko....ma, je bilo prav luštno.... :D :D
AVI napisal/-a:tako, da prosim brez izgovorov..."joj, pa kakšno je vreme...in tako dalje.....tako da kar lepo superge gor in "AKCIJA".... :D :D :D

Joj pa kakšno vreme je, pa superge bodo umazane, pa a je še vedno tak klanec na Rožnik, pa v soboto so trojke, pa utrujeni smo, če pa še nismo, bomo pa potem, pa a je treba teči ...? :--
spela* napisal/-a:
AVI napisal/-a:tako, da prosim brez izgovorov..."joj, pa kakšno je vreme...in tako dalje.....tako da kar lepo superge gor in "AKCIJA".... :D :D :D

Joj pa kakšno vreme je, pa superge bodo umazane, pa a je še vedno tak klanec na Rožnik, pa v soboto so trojke, pa utrujeni smo, če pa še nismo, bomo pa potem, pa a je treba teči ...? :--

spela...a se ti mal....za*******. :lol: :lol: .....itak, da je treba tečt....imam pa odgovore na vse tvoje težave....vreme BO, superge se dajo oprati..... klanec :!: :?: :!: -kaj je to :?: :?: ...do soboto je še cela večnost....za počitek bo še dovolj časa...a je treba tečt :arrow: ITAK.... :lol: :lol:
...sedaj pa dosti jamranja in AKCIJA.... :lol: :lol: :lol: :D :D
spela* napisal/-a:

Ti kar prid, k če ne bomo res sam hodile v soboto :evil:
Jaz sem s svojim tekom opravila že prej. Sem šla teč takoj, ko je nehalo deževati (s skoraj polnim želodcem :oops: ), ker nisem vedela, koliko časa bo to vreme zdržalo. Tako da sem do starta k-Rožnika imela za sabo že kakih 10 km, pa potem še kakšnega. :D
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA