prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pegaz napisal/-a:Hej hoj,

A je štart še vedno ob 18h pri Zoo?
Bomo poskusili priti še nekateri izgubljeni KRožnikarji :)
(Brez muke se še čevelj ne obuke PRESS)

...jp, še vedno vse napisano drži....drugače pa le pridi.... :D :D

mušnica napisal/-a:Mene jutri ne bo :--( , počivam od teka :wink: , pridem spet drug teden.

Uživajte

mušnica....imaš eno opravičeno....čeprav lahko počivat prideš tudi na KRožnik.... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Hej hoj,

A je štart še vedno ob 18h pri Zoo?
Bomo poskusili priti še nekateri izgubljeni KRožnikarji :)
(Brez muke se še čevelj ne obuke PRESS)

Hvala Avi! Že zlagam skupaj plane in tekaško opremo.

Si ju sun!
Ne zgodi se pogosto oziroma se je prvič, da sem jaz imela priložnost uživati v družbi PetraM na K-Rožniku.
Prijetno lahkoten in čvekav tempo. Pa še kekse je pričaral na cilju :wink:
AnaLizo sem spustila zaradi drugih obveznosti.
Še en odličen KRožnik...tokrat sva z Marjanom (iz Goric) obrnila krog in tekla recimo temu desno varianto podaljšanega KRožnika....super je bilo.. :D ..in res je letelo... :D ...pa še naše pridne punce sva srečala.. :D :D ..na vrhu Rožnika sva še za dve minuti postala in si ogledala nek nadebuden mladi rock band....vendar okoli 19.ih je bila "študentska žurka" bolj klavrna....no ja, verjetno se je kasneje razživelo....na koncu pa še zdravi Petrovi piškotki...njam...njam... :D

Loni....nič nisi zamudila saj sta tokrat AnainLiza dobili košarico....tako, da bomo ta del naslednjič nadomeščali.... :lol:

Pegaz sicer štartamo kar točno, včeraj kakšne 3 minute čez...upam, da te nismo kje zgrešili... :wink:
AVI napisal/-a:...jutri je torek...in to pomeni....da, je ponovno čas za krožnikarjenje... :D :D

pa še Slika se obeta... in tudi obisk ane in lize je mogoč...(letni vrt press) :D :D

....se vidimo.... :D

En velik JA za oboje - 2x, prosim :laola
Kar nekaj se nas je zbralo.
Kljub majskemu soncu niti ni bilo preveč toplo. Do starta sem naredila 5,5 km, potem en k-Rožnik v pogovornem tempu, potem pa še ene 3 km do analize na standardni lokaciji. Domov sta me nato, že nekoliko premraženo, prijazno peljala Avi in Andreja.
Pa smo ga....še enega...KRožnika.... :lol: :lol:

Je bilo prav luštno in glede na vremensko razpoloženje je bila temu primerna tudi udeležba......pajo in njegova sporoga sta bila tokrat štarterja....no naslednjič pa morda.... :wink:

Z Marjanom iz Goric sva obrnila desno podaljšano varianto, tako da je bilo na poti prav luštno srečevati še ostale Krožnikarje in Krožnikarice.... :D :D

za "grande finale" pa še kavica pri AniinLizi.....

razmere na progi so bile takšne, da bi že pasalo imeti kakšno pijačko s seboj...vendar vseeno še manjka nekaj stopinj, da bi na koncu zvrnil :beer:

super je bilo...se vidimo prihodnji teden...do takrat pa ostanite normalni.... :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA