prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ker bom jutri namreč šla počasi

Kar sem rekla, sem rekla. Šla počasi, pa tudi to s težavo. Ne vem, ali naj se izgovarjam na prehlad, na soparno vreme - ali pa na dejstvo, da se več kot en teden počitka pač pozna. :roll:

Očitno danes tudi ni moj dan za pisanje na forumu - namesto da bi le citirala svoj lastni zapis, sem ga po pomoti "popravila" oziroma kliknila na "uredi" ... Da se ne boste spraševali, kam je izginil original.
maca nič zato....bo šlo pa drugič še hitreje..... :lol: :lol: :lol: .....ja...sem mislil bolj počas......hehehehehehe.... :lol: :lol:

No, midva s Petrom pa sva krogec obrnila v prav lepem zmernem tempu....edinole Marjan z Goric se je nekje zataknil.... :nono:

AnaLiza pa naslednjič..obvezno....grenivka in črna kepica....njam...njam...

omarica napisal/-a:Omarica in Mirans sta odtekla Krožnik - prvič in uspešno!! No, z eno napako - čakala sta v Mostecu namesto pri ZOO-ju in sta jo potem deset čez šest mahnila kar sama.

...no, pa drugič več sreče....sedaj vesta kje in kdaj nas najdeta....pa kar pogumno...ob 18. ih pri ZOO na parkirišču (ponavadi na drugem koncu parkirišča kot je blagajna od ZOO)...

....tako, do naslednjega torka pa pridni bodite in lepo tekajte.... :D :D
Lepo je blo, eni smo se celo držali načrta in ubrali zelooo zmeren tempo :D
Hvala za družbo Laufer in Peter.
Ja, na Ana-Lizi pa nas je bilo nekaj manj no, jaz tako lahko govorim za tri :wink: Vseeno velja "the more the merrier" - torej naslednjič, nobenih izgovorov :nono:
Na žalost pa res izgleda, da je s črno čokolado konec za letos konec :--(
Se vidimo naslednji teden :D :D
Hej in hoj!

In ponedeljku je sledil torek....in to je čas za KRožnikarjenje....jupi.. :D :D

Da slučajno kdo ne pozabi....ista ura, isti kraj...vreme BO.... :lol:

Ljubljanski maraton se kar hitro bliža....ampak nekaj časa še imamo....tako, da lahko še malo lenarimo... :lol: :lol: :lol: ....NOT!!!!......da, treniramo..... :lol: :lol: :lol:

...se vidjamo jutri....
AVI napisal/-a:Hej in hoj!

...se vidjamo jutri....

se ne vidjamo jutri - tudi danes še ne :--( , moj ramenček še vedno malo protestira :evil: , za vsak slučaj, če bi ga hotla dat na ignore, pa se mu je pridružilo še uho :argue: . No, uho sem jaz dala na ignore in je že ok, ampak ramenček se pa ne da, mi je odrekel poslušnost :( .

Tako da se vidjamo šele naslednji teden :clap: .
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA