prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tokrat sem si privoščil še nekaj ogrevanja pred "uradnim" KRožnikom tako, da sem na žalost zamudil minutko na štart :oops: :oops: :oops: se opravičujem...potem pa.....wow...wow :shock: ...presenečenje.... :D :D :D ...pozitivno seveda.... :D :D
saj na štartu zagledam 15 nadebudnih tekačev in tekačic....eni so udarili klasiko in eni daljšo varianto...skupaj pa smo nato udarili analizo "de la Maratonec", ki je bila danes prav tako zelo številčna :D ... in njami, njami Jožetovi suhi jabolčni krhlji... :D

luštno...vsekakor si zasluži ponovitve... :D :D :D

P.S. "Mušnca"...najprej Šmarna, potem pa na iztek na KRožnik...ni ovir za... :lol:
Cormi napisal/-a:Ma tale K-Rožnik je čist brez veze. A ne Mojca?
Ampak to si mislimo tja v prvi klanec, na koncu pa se počutimo prav zmagovalno :--
In tako je bilo tudi danes :D

Ja, v tistem prvem (od mene izrečenem) stavku si pozabla dodat "danes zame" :-- ….hmmm, do take izjave :oops: pa pride, če se ne moreš odločit ali "športanje" po sončku ali K-Rožnik zvečer, pa potem probaš oboje :roll: . Tko, da res, tisti klanček je bilo treba prehodit, na koncu pa spet zmaga :D
Loni napisal/-a:Po dilcanju in zmrzovanju na Krvavcu sem truplo :wink: Uživajte. Očitno tako kot lani tudi letos januar ni moj mesec za tekanje po K-Rožniku.

Teh par dni do februarja bomo pa še počakali... :clap: Midva imava to grdo navado, da greva še po svetlem. Slaba vidljivost pri Alenki ko se stemni. Se pa naslednjič vidimo ob standardni uri.
Ojla,

Po dolgem, dolgem času mi je končno uspelo priti na uradni Krožnik. :clap:

Sprva sem se pridružil skupini z AVI -jem (ki je kao imela zmeren tempo :FO: )

No malo pred Tivolijem smo srečal lažjo skupinico kateri sem se z veseljem pridružil... :clap:
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA