prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uf vidim,da ste se imeli zelo fajn :laola sem vam bil kar malo fovž :evil:
Jest pa na morju brez motivacije, :cry:,ker so mi že prvi dan ukradli kolo :--( da jim jeb.... :FO: vse po spisku.
Upam,da bom v torek že boljše volje in da pridem na druženje.
lp Olson :(
Delno odtekel torkovo rundo. Pogoji za tek ob Kam. bistrici niti niso tako slabi, skoraj vsa tekaška trasa je sedaj očiščena in posuta z mivko...čudovito...ampak na nekaterih odsekih še stoji voda ali je mivka tako rahla da se ugreza. Priporočam da danes tečete po trasi kjer se vračamo in nebo problema.....se vidmo naslednji torek ali že v soboto na Velko...
Bilo je luštno, odtekli malo drugačen krog. Na rundo smo prišli Medo, Klemen, Bencek, Alpner, Olson in jaz, pri ženskah pa Fani in Maja.
Šli smo Oševek, samotni maln, mimo Cotmana, čez Stranjski most in po Zg. Stranjah mimo "Zvoneta" in od velikega jezu normalno po progi, edino zadnji km ni šel običajo ob kam.bistrici ampak mimo Frica in Ladota. :wink:
V soboto bomo ponovili vajo. Dobili se bomo pri Vegradu ob 9 uri. Šli bomo do Jarškega doma na čaj :lol: in nazaj čez Pirčev vrh, do okrepčevalnice na Sv, Primožu, ponovno na čaj :lol: in nazaj v dolino. Ponovno pogovorni tempo, cca 1:05:00 - 1:15:00 do jarškega. :wink:
Haha, 1.05h v pogovornem tempu. Se vidi, da ste nabrušena družba. Meni je le nekajkrat uspelo pod 1.15h, s tem, da sem z muko odzdravljal srečajočim planincem.
Žal bom v soboto zopet odsoten zaradi službe,kaj morem tak je ta svet,bo pa v nedeljo bolje z tekačem 007in Tonetom,ko jo bomo mahnili na kamniški vrh.
lp olson :--
Družba se vidmo v soboto na Vegradu in jo mahnemo čes pasje do Mareta.....v nedeljo Olson in Tone pa na Kamniški vrh....... drugače pa družba v torek ste izbrali krasno rezervno varianto Olševek-Samotni maln -Godič-Stranje- Mekinje...res škoda da nisem bil zraven....se vidmo v soboto ob 9h na Vegradu.
Zdaj pa tudi mene zanima, koliko časa potrebujem do Jarškega, če malo pohitim. Sklepam, da malo več, kot 1.15 :wink: , zato bom v soboto na Vegradu štartala nekaj pred 9.uro.
Mogoče se srečamo. LpE
AinE napisal/-a:Zdaj pa tudi mene zanima, koliko časa potrebujem do Jarškega, če malo pohitim. Sklepam, da malo več, kot 1.15 :wink: , zato bom v soboto na Vegradu štartala nekaj pred 9.uro.
Mogoče se srečamo. LpE

Če prav razumem, se gre tja grede direktno, mimo Primoža pa le ob povratku. Direktno je 5' manj, kot mimo Primoža. Moj najboljši čas, ki sem ga izmeril ob podaljšku zimske lige, torej mimo Primoža, je 1h 18'. Če odštejem 5', sem ravno še znotraj časa, ki je predviden za "pogovorni tempo". Z nekoliko počasnejšim tempom si do Jarškega doma v približno 1,5h.
Če nebom moteč element, se bom verjetno pridružil, upam da to ni "zaprtega tipa".
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA