prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mušnica napisal/-a:Ja, ja :laola
Jaz sem za podaljšano varianto tudi za počasnejše tekače :P :P

Počasni tekači, hojla, najprej pojasni, kaj so zate počasni tekači, ker včeraj pa res ni blo videt, da bi šla počasi, :argue:
Tovariš Toni napisal/-a:jaz tudi bil na Rožniku in se srečal z TFjevci :clap: vendar sem tekel v kontra smeri :--
ker sem se kot nabiralec gob :lol: izgubil.
:bum:

Res je, srečali Tonija, ki pridno trenira....drugače se nam pa lahko tudi pridružiš, da se ne boš več izgubljal... :D :D ...več nas je bolj luštno je.... :lol: :D
maca napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Ja, ja :laola
Jaz sem za podaljšano varianto tudi za počasnejše tekače :P :P

Počasni tekači, hojla, najprej pojasni, kaj so zate počasni tekači, ker včeraj pa res ni blo videt, da bi šla počasi, :argue:

Vse je relativno :oops: :oops: , v primerjavi z dečki, ki grejo vedno daljšo varianto smo pač počasne :wink: :wink:
Po včerajšnje daljšem treningu po Golovcu z intervalnim tekom v klanec sem se danes spet znašel na K-Rožniku.

Tako kot vedno štart pred Halo Tivoli. Pa da vidimo kako hitro bo šlo danes. Verjetno ne preveč, saj sem bil od treningov v preteklih dneh kar precej zdelan. V prve klance se poženem malce bolj suvereno, kot prejšnji teden. Vendar naredim napako pri spustu naprej od Mosteca in si zvijem gleženj - na srečo le prve do druge stopnje. Zato nadaljujem s tekom. Pri ZOO-ju sem v času 18:45, torej kake pol minute boljše od rekorda. Vendar opoldanska vročina in predvsem dolga ravnina do klanca na Rožnik me zdelata. Ponavadi mi od napora z ust teče slina do tal. Danes pa se mi je slina zaradi vročine skorajda posušila. V klanec na Rožnik tečem počasi, ne gre nikamor. Vendar pri cerkvici vseeno ohranim še približno 15 s prednosti. Danes na Rožniku ni tako veliko ljudi kot zadnjič, zato ne izgubljam časa z delanjem ovinkov okoli ljudi in lahko tečem lepo po idealni liniji. Stisnem še v zadnji položen klanec mimo križa padlim borcem v osamosvojitveni vojni. Žal ni šlo tako hitro, kot bi moralo, ker je bel pesek, ki prekriva pesek že presuh in mi rahlo spodrsava. Sledi še strm ciljni finiš navzdol do Tivolija.

Tečem prek 20 km/h, ko zagledam celo skupino otrok iz vrtca. Kričim naj se mi umaknejo. Prepozno! Na srečo mi nekako uspe speljati po gozdu in nisem zbil nobenega otroka. Na koncu zadovoljen v cilju s svojim novim najboljšim časom 35:40.
Cormi napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Tečem prek 20 km/h, ko zagledam celo skupino otrok iz vrtca. Kričim naj se mi umaknejo.

Adijo pamet!!!

:shock: :shock: :shock: ... ampak res, tole je pa že malo bolano! :roll:

Pa čestitke za novi rekord, upam, da v prihodnje ne pogaziš kakšnega otroka, psa, dedka ali babico ... kakšen glaž mrzle vode ti res nebi škodil :D
IRA napisal/-a:
Cormi napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Tečem prek 20 km/h, ko zagledam celo skupino otrok iz vrtca. Kričim naj se mi umaknejo.

Adijo pamet!!!

:shock: :shock: :shock: ... ampak res, tole je pa že malo bolano! :roll:

Pa čestitke za novi rekord, upam, da v prihodnje ne pogaziš kakšnega otroka, psa, dedka ali babico ... kakšen glaž mrzle vode ti res nebi škodil :D

:clap: :rol: :clap:
Pač ponavadi treniram tako da tečem po istih progah, ki jih imam dobro izmerjene, zato da vem kaj kakšen čas pomeni. Če vsakič tečeš le za en ovinek drugje kot prejšnjič že ne veš več kako dobro si odtekel. Da mi ne rata dolgčas imam več različnih takih prog. Če treniram vzdržljivost mi je pa povsem nepomembno kje tečem.
Bojan, sej jaz sem tudi tekmovalen, samo tole se pa še meni zdi ekstrem...mislim, da so veliko boljši način za dokazovanje tekaške tekme, ki jih je vsako leto več, kjer te ne bo nobeden oviral pri teku... :), ponavadi vsako leto potekajo po isti progi, pa ista konkurenca je, tako, da lahko lažje meriš svoj napredek, pa še veliko manjša verjetnost je, da boš poškodoval sebe ali druge...

Lp! :wink:
Res je povsem vseeno bi bilo, če bi intervale delal na stezi. Ampak jih raje na izmerjenih poteh, ker je lepo in je manj dolgočasno. Sicer pa ja, če se uspem izviti iz trenutne slabe forme, se bom verjetno spet začel pojavljati na tekmah, ampak bo treba še prej še mal trenirat.

Danes sem se Krožnika lotil precej bolj na easy. Večerni zrak mi je prijal. Potegnil sem šele na koncu proti vrhu Rožnika. Dosegel sem natanko pol minute slabši čas, kot včeraj. Pasalo pa je. :)
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA