prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sem jaz najbolj lačen, pa grem prvi kost glodat.

Meni je glede terminov vseeno. Je pa res da je Marjan omenil da 4.10. ne more, 11.10. bi pa prišel, potem je tu še Loni ki se javlja za polovičnko (ne vem, prvo ali drugo).

Za 4.10. smo se javili le zajc (s pobudo), raines in jaz, pa lenči, če bi imela kakšnega polžka Mogoče nas bi bilo 11.10. več.

Kako si ti zajc s terminom 11.10.
4.10.2009 imam dolgi tek po planu in seveda ga je lažje v družbi realizirat, samo poti ne poznam, da bi šla sama :oops: . Do Ljubljane pridem, potem pa se zgubim :? . Če bo kdo z mojim tempom super, drugače pa odtečem na našem koncu.
Če se ne vidimo, pa vsem želim veliko uživanja :clap:
Kot je bilo že omenjeno pridem 11.04. Tempo pod 3 ure :D

Samo spomnim vse maratonce. Po planu je zadnji dolgi tek 14 dni pred maratonom :) in to je za ljubljanca 11.04 :wink:

lp
Marjan
marjan napisal/-a:Samo spomnim vse maratonce. Po planu je zadnji dolgi tek 14 dni pred maratonom :) in to je za ljubljanca 11.04 :wink:
lp
Marjan

OK, zame bo to kar 4.10. cca 30km, ker bom tekla 42,2 km :-- na LM in bom potem tekla krajše teke, ah, mi smo pač polžki :wink: .
Bom pa navijala na LM :laola , ko me boste v drugem krogu prehitevali, če ne boste prehitri :D .
Uroš Sobočan napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bom pa navijala na LM :laola , ko me boste v drugem krogu prehitevali, če ne boste prehitri :D .

A grema keri bo glasnejši? :mrgreen:

Hi, hi, tukaj pa ni dileme, moje "plučne" kapacitete so definitivno večje :--
Nataša napisal/-a:Madona, ste zagonetni :lol: Katere datume naj zdaj dam v naslov?!

Ja to je pa sedaj tako, ker se šefica te teme ne bo udeležila oktobrskega teka. :lol:

P.S. Pa počakajmo kaj poreče šef zajc. :roll:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA