prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tole danes je pa sedlo ko ata na mamo :lol:
Družba res dobra, med potjo smo poslušali, kako je bilo v Ameriki v vlogi spremljevalke in na cilju, kako se je teklo. Tisto spremstvo s kolesom v zadnjem delu pa mi je korak malo podaljšalo. In tudi to je pasalo :lol: Hvala Loni. Pa fantom za dobrote :D Ja, bo treba res malo bolj redno na K-Rožnik, škoda je take fajn stvari zamujat :D
Mika me, da bi se vam enkrat pridružila, samo ne vem če bi zdržala :wink: . Ubogega psa ste tako zmatrali, da leži kot pokošen :D :D .

Lep pozdrav vsem!
Asparagus napisal/-a:Mika me, da bi se vam enkrat pridružila, samo ne vem če bi zdržala :wink: . Ubogega psa ste tako zmatrali, da leži kot pokošen :D :D .

Lep pozdrav vsem!

Ti samo pridi. Marjan mu je kost ubljubil če pridno pozira. In je ubogal. :D Prodana pasja duša kaj moreš.
Po nekajtedenskem "postu" Krožnika, vas je bilo prav lepo spet videti in seveda tudi odteči krog....ja, Amerika je Amerika....ampak ni ga čez K-Rožnik.... :lol: :lol: :lol:

Na koncu pa seveda obvezna analiza :drink in sladko, slane, sadne dobrote...super je bilo, ko pa drugače tako ne znamo...

P.S. Asparagus, ti kar pridi, do sedaj so še vsi zdržali... :lol: :lol:
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA