prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes nas je pa bil ves Rožnik poln, še Maziju je uspelo prišibat, jo je pa potem mahnil drito domov. Radlerčki, pirček, češnjevi paradižniki, grozdje, domačica, prestice in ostala slanarija, nidani, še dobro, da smo eno rundo odtekli. Jp, celo jaz sem danes odrajtala cel krog. 20 nas je bilo :laola plus trije štirinožci :clap:

https://picasaweb.google.com/lonimak/KR ... 0688210498
Nazadnje spremenil Loni, dne 07 Sep 2011, 08:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Se spodobi, da napišem poročilo, ker tisti, ki so vsak teden jim je to čisto vsakdanje :lol: . Skratka, K-Rožnik je enkraten, samo polžki so se izgubili :? . Moje polžje truplo je danes postavljalo rekorde :D . Prvič pretekla celotno progo s klancem vred in seveda dosegla rekord na K-Rožniku :wink: . Hvala Mirjam in Andreji, odlični zajčici sta bili, brez vaju bi se jaz danes veliko počasneje vlekla. Pa v klanec tudi ne bi tekla. In potem sta še klepetali, da sem proti koncu imela čisto suha usta :lol: . Sicer se je nogicam malo poznalo sobotno potepanje do Mozirja, nohtek se je tudi navzdol malo bunil (pasemgapreslišala press) in sopihala sem ves čas za mojima zajčicama. Na koncu je Andreja udarila pošten tempo proti cilju (magnetvlečedodavida press :lol: ).
Skratka, odličen trening, čudovita družba, enkratna analiza, res potegnete maksimum iz udeležencev :clap: . Rezime: še pridem :laola
Ojla,

Res Vas je bilo lepo spet videt v tako številčni zasedbi :laola

Res smo imeli bolj počasen tempo (z Mojculjo & Co. ampak smo ob debati lepo pretekli), potem sem pa tekel v Pržanj na tai - chi - tako da se nisem mogel udeležiti zaključka... :--(
Slika

Takole se nas je zbrala prava "armada" K-Rožnikaric in K-Rožnikarjev. Prav lepo vas je videti. :lol: Res super faj je bilo. Pridobili pa smo še dva nova K-Rožnikarja, ki pa mislim, da sta že "notri padla" :lol:

Tek je uspel v vsakem metru in analiza v vsakem požirku... :drink :lol: .

Se vidimo pri naslednjem K-Rožnikarjenju. :D in...

...ne pozabite: Prvi K-Rožnik se je zgodil daljnega leta 2007 gospodovega. In sicer natančneje v torek 18.9.2007. In, da bi obeležeili ta jubilej in upihnili štiri svečke ste še posebej vabljeni na K-Rožnik, ki bo v torek 20.9.2011, temu pa sledi nekaterim že znana analiza v Maratoncu. :D
zajc napisal/-a:Kaj naj rečem. Se bom pridružil ROSI64, ki je napisal, da vas je prav luštno brati. Če bi imeli štart ob kateri bolj normalni uri, npr. ob 4h, bi se vam pridružil vsak teden :mrgreen: Nadaljujte s to tradiicijo, mi bomo pa še naprej zvesto spremljali kaj se dogaja.
:laola

Predvidevam, da si imel v mislih 4. uro zjutraj... :lol: :lol: ...predvsem je pa tole čist premalo kilometrov zate, bi moral iti vsaj dva kroga.. :lol: :lol:
Kdaj si le vzami čas in pridi malo na obisk... :D

Za ROSI-ja itak vem, da bo prišel...in s sabo še Marjanco pripeljal... :D Čeprav ne vem kje se zadnje čase skrivata... :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA