prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Če se mi izide, no vsaj plan je dober, grem najprej en podaljšan krožnik. Ker pa res nima nobenega smisla, da človek teka sam, saj tempa od ta hitrih fantov ne morem slediti, grem najprej sam, potem pa še v dobro družbo na uradni štart na originalni krožnik, vse skupaj pa zapakiram kot en dolgi tek za priprave na LM. Če me ne bo na štartu, potem to pomeni, da sem počasnejši od mojega že tako počasnega plana in se srečamo nekje na poti.
Jaz sem svojga danes že oddelala, na srečo brez AVI-jev in Sukar-jev, da bi me "nafintirali" :lol: , da bodo šli počasi :lol: :lol: .
Analize pač ni bilo, ker sem se sama s seboj lahko pogovarjala celo pot :D

:wink:
miciM napisal/-a:Jaz sem svojga danes že oddelala, na srečo brez AVI-jev in Sukar-jev, da bi me "nafintirali" :lol: , da bodo šli počasi :lol: :lol: .
Analize pač ni bilo, ker sem se sama s seboj lahko pogovarjala celo pot :D

:wink:

Lepo, nas pa uživancija še čaka :D . Pravijo, da se mora človek kdaj pa kdaj tudi sam s sabo pogovorit, samo hudič je če bi se slučajno skregal.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Da slučajno kdo ne bo mislil, da nismo tekli. Zbralo se nas je, mislim da 15 Krožnikarjev in Krožnikaric. Čeprav smo nekatere stalne člane zasedbe še vedno pogrešali (Peter-Irena). Eni smo se podali na podaljšano varianto, eni na klasiko, nekateri pa so si privoščili kar dvojno dozo. :D

Na koncu pa še zaslužena analiza z domačim grozdjem in "nedomačo" grenivko. :D

Tokrat žal slikovnega gradiva ni. :mrgreen:

In še vabilo za naslednji teden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sedaj že vrabci čivkajo, :lol: da se bo naslednji teden zgodil jubilejni K-Rožnik v podčastitvijo četrtega leta obstoja za kar se seveda spodobi, da se ga tudi na dostojen način obeleži. :lol: :lol:

Program proslave je sledeč:
17.31 - Štart jubilejnega K-Rožnika (variante na izbiro: klasika, podaljšana, dvojna, ...)
18.37 - Prihod Krožnikarjev in KRožnikaric na cilj
19.02 - Odhod na slavnostno analizno večerjo (Maratonec)
19:18 - Slavnostni nagovor KRožnikarjev in KRožnikaric (govorca še iščemo)
--:-- - večerja in rajanje do .... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Malo za hec in malo za res :lol: :lol: :lol: ampka vse je premakljivo in vse je gibljivo.... :lol: :lol: :lol: tako, da z idejami na plano... in govorca za slavnostni govor še iščemo...tako, da...

Da pa slučajno pri Maratoncu ne zmanjka "kralja živali" in da nas bodo imel kam posedeti vas prosim, da se vsaj okvirno "pofočkate".

Seznamček pa se bo sproti dopolnjeval...

P.S. Upam, da se tudi izgubljene duše K-Rožnika, vsaj na jubilejnega ponovno vrnejo. :D
  • 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA