prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
oranzni_slon napisal/-a:8) Ja ta teden kaj kandidatk in kandidatov? Dvojni program?

Sem za klasični dvojni program (razen, če ni interesentov za le drugi krog). Pa da dorečemo Logatec.
Uporabniški avatar
 simi
Jaz bi bila za drugi krog, zelo mi je pa všeč predlog Milkeca, vedno bolj :!:
Dajmo do Urha, pa ob 18.30, kdo je še za?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
simi napisal/-a:Dajmo do Urha, pa ob 18.30

Simi , da ne boš mislila, da te ignoriramo, kot "domačinu" ni mi jasno kakšno traso misliš :?: :?:
Od spodaj je do Urha samo asfalt po cesti :roll: (ob našem tempu 45 minut), od zgoraj pa je do Urha preko Orel za debelo urco dela (teka), pa še vrniti se je treba (asvalt tričetrt ure do izhodišča, ali debela urica zgoraj).
Simi, ali morda misliš le do do Orel (to je na vrhu, kjer je bila okrepčevalnica na teku trojk) - do tam je cca 45 min.
Milkcu verjamem, da je imel v mislih dvourni tek, z dvakratnim vzponom,
Simi ,ali se tudi ti navdušuješ na to varianto?
Če ste tudi ostali goladniki za takšne variante mislim, da je Fužinski grad boljše izhodišče. F. Grad, Orle, observatorij, F. Grad je krasna proga - dobrih 17 km ves čas - razen 1. km po senci. Hladno priporočam, pod 2 ure ni noben problem, sem tekel 1:40 v soboto.
Uporabniški avatar
 simi
Raziskovalec,
vem o čem govorim :wink:
Sem že pretekla to progo (tja in nazaj), vem tudi, da so vmes 'Jastrebi' z nekaj hišnimi števikami, prej pa piknikplac...na poti tja pa v gozdu še kup smeti od trojk...sem preverila v soboto :evil:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
:clap: Simi ,:oops: raziskovalec, še svoje trojke ne poznaš,
pol pa lahko pičimo kakšno ta dolgo, če bomo vsi za. :cast: :cast: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Škoda, ko me jutri ne bo. :--( Upam, da boste šli še kdaj ta daljšo turo (ko bom jest zraven :wink: ). Sm si prebrala članek v prejšnem Poletu - 29. julij 2006, (ki bi ga moral prebrati vsak rekreativni tekač - po mojem mnenju). Naslov se glasi "Trening tekačev naj ne bo samo tek". Tko, da grem na žalost oz. na srečo (ka pa vem kaj bi zbrala) na tenis.

Mi lahko prosim kdo razloži kje gre tura PST. Vsi govorite sam v kraticah, men pa čist nič jasn. :oops: A je PST tura tista, ko greste jutri?

Če bom hotla letos na LM preteči 21 km bom morala podaljšat turo in začet nabirat malo več kilometrov kot pa samo 10.

Raziskovalec, organiziraj kdaj svojo turo, 17 km izpred Fužinskega gradu. Ziher bi se še kdo najdu, da bi šel zraven. Jest sm že ena takšnih. :)

Se vidimo drug teden.

LP, Mojca Z
Uporabniški avatar
 milkec
Torej kakšna situacija je danes? In kdaj? Če ni dogovora, velja standardni čas in standardni kraj!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
MojcaZ - glede PST bom prepustil besedo pokojnemu Runnerju
(žal znam link pripeti samo tako).
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... izgubljali

V naslednjih štirih dneh bom prav gotovo tekel svoj trikotnik (bom objavil, če se bo hotel kdo pridružiti).

Milkec se vidimo ob 18:30, kot zgleda za 19:30 ni interesentov, pa bomo pičili kakšno ta dolgo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
raziskovalec (pravzaprav vsi Goladarji) napisal/-a:... pa bomo pičili kakšno ta dolgo....

A se pripravljate na avdicijo za igralca Forrest Gump-a v II. delu? :roll: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vlajko napisal/-a:
raziskovalec (pravzaprav vsi Goladarji) napisal/-a:... pa bomo pičili kakšno ta dolgo....

A se pripravljate na avdicijo za igralca Forrest Gump-a v II. delu? :roll: :roll: :wink:

Ja nekaj smo sanja(ri)li, a kaj ko so treningi na Brdu še bolj intenzivni (3 kroge, pa tempo okoli 4m/km ...) :wink: Bomo pa vsaj Gozdni gumbki - svetle okice in porjaveli obrazki.
Uporabniški avatar
 simi
Vlajko napisal/-a:

My momma always said, "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Morda pa res :lol:

Pridem ob pol sedmih.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:) Eto, zgleda, da je sel moj plan, da naredim 27km po gobe. :) Ali kdo pride ob 1930? Halooo? :D
Skratka, sam sem imel v mislih obrnjen vrstni red, torej najprej eno hitro golado in potem eno zen razsirjeno varijatno. Je kaksen kandidat/ka?

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eto, kratko porocilo, kako je bilo vceraj. :) Torej, ob 1830 smo se zbrali simi, milkec, raziskovalec in moja malenkost in z dvo minutno zamudo krenili na pot. ;) (Smo malo cakali kaksne zamudnike.) Prva je padla raztegnjena varijanta Golade (Orle, Urh). Lepo smo se nadihali in oznojili v pogovornem tempu. :) V drugi krog sva nadaljevala skupaj z raziskovalcem, ampak meni nikakor ni slo. Sem se vlekel ko kaksna stara baba. :) Najhujse klance sem prehodil in tudi na ravnini me je cisto pobralo. :) Ampak sva le prisla nazaj na izhodisce se malo odpocila in se poslovila. Kratka analiza dogajanja mi je pokazala, da si moram za drugic poleg vode pripravit se kaj za pod zob, da telescek ne bo spet padel v svohnost. :) Vsaj en sop banan in pa tablico cokolade (300g). :)
Ja, takole je to bilio vceraj. :) Ego metri so ostali doma, pa tudi kaksnih BP nismo dosegal. :)
Je kaksen kandidat/ka za danes ob 1830 ali 1930 :?: No, ce ne bo prijav do 1500 se bom sam podal na kratko izvedbo ob 1830.
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tini
oranzni_slon napisal/-a:Je kaksen kandidat/ka za danes ob 1830 ali 1930 :?: No, ce ne bo prijav do 1500 se bom sam podal na kratko izvedbo ob 1830.

Hoyla!

Pridem ob 18:30 -lahko tudi na kaksno podaljsano varianto :) !

lptini
Uporabniški avatar
 simi
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Lepo smo se nadihali in oznojili v pogovornem tempu. :)

Verjetno je bil za 3/4 udeležencev res pogovorni tempo :lol:

Super 'rekreativni tek' smo udarili včeraj :wink:
Hvala fantje, da ste se bremzali, pa res ne bi bilo treba.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA