prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hej hoj!!

AVI prav si imel, ne me narobe razumet, saj mi je fino tečt, ampak rad pa tudi dobro jem in pijem......in zdaj, ko gledam slikce in prebiram poročila K-Rožnika, mi je žal da nisva utegnila priti še na zaključno slovesnost :D

nah ja, pa drugič, to pa zihr!!!!
Lep pozdrav!
Hm...hm...kjer začeti...

Da vas je bilo prav prijetno videti v takem številu :clap: že na parkirišču ZOO, ko smo se družno podali na K-Rožnik ob 4. obletnici. :D Tokrat smo čisto zares zavzeli Rožnik. :lol:

Sam sem študiral, kaj bi za takšen "jubilej" uštimal, pa sem se hitro spomnil...pa dajmo 4 K-Rožnike za 4 leta. Tako sem si privoščil dva klasična K-Rožnika, takšna, ki sem jih na začetku moje K-Rožnikarske "kariere" tekel z Bobrom. Vmes pa sem še malo obujal spomine, in ugotovil, da nas ne ustavi niti vročina, sonce, dež, sneg, led, noč,... Nato pa še dva podaljšana K-Rožnika, kot jih tečemo sedaj. Enega sam, enega pa v družbi Semjula.

Potem pa seveda zaslužena AnaLiza, kjer pa je bilo še posebej veselo. :D Pa kaj bi sploh še govoril, saj so slike Matjaža čisto dovolj zgovorne... :lol: :lol:

Alenovski...."kdor je šou, je zgubu stol" :lol: :lol: ...hec mora bit.... :lol:

Res super je bilo in seveda nadaljujejmo tam kjer smo končali torej vsak torek 17.30 ZOO. Se vidjamo... :D :D

Cau
ROSI64 napisal/-a:Ker, zaradi počitka pogrešam TF družbo, sem se odločil, da grem vsaj na analizo. :D

Lepo vas je bilo videt, :D le malo mi je bilo hudo, ko sem vas gledal v hrbet, ko ste odhajali s parkirišča na Rožnik. :(

Hej, hej, še malo pa bomo tebe gledali v hrbet. Uživaj dokler lahko, potem boš moral spet na veliko tečt. :wink:
Živjo vsem!

Mogoče bi se vam jutri pridružil pa me zanima kako zgleda tale skupni tek? Tečete v skupinah odvisno od dolžine in tempa? Se teče večinoma po terenu? Koliko je kaj asfalta? Gor in dol? :D

Hvala, če se komu da malo več napisat. :cast1:

Lp, Miha
No, ti je že Wega odgovoril, pa še nekaj dodatkov... :wink:

Bistvo je , da vsak teče tako in toliko kot mu paše, ponavadi pa to pomeni tri različne skupinice po dva ali več tekačev. Ena gre podaljšano varianto (13,5 km v cca. eni uri), potem pa sta recimo dve skupinici za klasiko (10 km) in sicer ena v tempu 6:00 min/km in ena cca. 5 min/km. Tako, da se za vsakega nekaj najde. :D Tako, da ti le pridi. :D

Celotna trasa je po zelo urejenem makedamu po Rožniku in je več ali manj gore-dole. Asfalta pa je celih 300 m. :lol:
AVI napisal/-a:No, ti je že Wega odgovoril, pa še nekaj dodatkov... :wink:

Bistvo je , da vsak teče tako in toliko kot mu paše, ponavadi pa to pomeni tri različne skupinice po dva ali več tekačev. Ena gre podaljšano varianto (13,5 km v cca. eni uri), potem pa sta recimo dve skupinici za klasiko (10 km) in sicer ena v tempu 6:00 min/km in ena cca. 5 min/km. Tako, da se za vsakega nekaj najde. :D Tako, da ti le pridi. :D

Celotna trasa je po zelo urejenem makedamu po Rožniku in je več ali manj gore-dole. Asfalta pa je celih 300 m. :lol:

Avi, pozabil si eno skupinico, ki teče nad 6.00 tempom :lol: :-- (česemjazzravenpress) . No, v to Scooby verjetno ne paše :wink:
In seveda pridem danes pogledat, če so vse korenine še na svojem mestu :D .
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA