prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

lenči napisal/-a:Avi, pozabil si eno skupinico, ki teče nad 6.00 tempom :lol: :-- (česemjazzravenpress) . No, v to Scooby verjetno ne paše :wink:
In seveda pridem danes pogledat, če so vse korenine še na svojem mestu :D .

Ah, kdo bi tistim nekaj sekundam gledal v zobe...heheheehhe :lol: :lol:
Se vidimo... :D

@Loni, boš danes pa en iztekec naredila.... :D
@Mušnica...najboljše zdravilo za prehlad je.....en KRožnik :D
Uh, sem mislila iti na izi, pa ker bi ostala sama, sem se kar prilepila...hvala Marija za družbo :clap: . No, da ne bi res verjeli Loni, slika je takšna, ker se je fotografinja hihitala in saj vemo, če ni mirne roke :--
Bilo je spet enkratno, je pa gužva na Rožniku, sva z Marijo vmes spustili eno veliko skupino naprej, da so lahko dirkali.
In en siv pas z bidončkoma je tudi moj :clap:
Tek je odlično zdravilo, glavobol je na 5 km izginil :D .
Kaj sem še pozabila ? Aja, pridem še :lol: :D
Končno sem imel čas tudi sam v last minits varijanti priti na kroženje, in mislim, da me skor dve leti ni bilo zaradi prekrivanja obveznosti. lepo je bilo in edino pri prihodu sem imel težave z logistiko, ker nisem točno vedel, kje je zbor in sem v prvo zgrešil parkirišče v drugo me je pa rešila lenči, da je povedala skrivno lokacijo. Čeprav sem že zjutraj naredil 7 km izteka je teh popoldanskih deset že skoraj bilo tekmovalnih, ampak bolj mi je prijala družba Marinke in Irene in smo se lepo naklepali ter obujali spomine na Berlin.....Seveda sem moral na koncu malo počastiti zbrano družbo, da so dobili malo skominov po tej prireditvi.....Gužva pa na progah tako velika, da bi bilo treba že policaje postaviti na križišča, ker pridrvijo skupine izza ovinka in sploh ne gledjao kje tečejo.....pač Lm se bliža in vsi veselo brusijo formo za dogodek leta v Slo pri tekih. razlika od zadnjega teka je tudi v tem, da so potke lepo vzdrževane in še tiste korenine, kjer sem si zvil gleženj pri zoo izhodu na cesto ni več in za to si zoki, oziroma podjetje, ki skrbi za te poti zasluži pohvalo....
Moj prvi K-Rožnik in tudi prvi malo daljši in hitrejši tek v skupini. :D Moram rečt, da je bilo prav fajn. Res uživancija. Edino tisti zadnji klanec do cerkve sem moral kar stisnit, da sem držal tempo z ostalimi. :shock:

Spoznal nekaj novi ljudi. Za vse pa niti ni bilo časa. Ampak sej bo še priložnost. :D
Kot ponavadi super faj družba....najprej zahvala in pohvala kuharci- Cormi za pecivo in Raf-u za tekoči del AnaLize, Petru in Ireni za slastne piškotke in Jožkotu za grozdje in male paradižnike. :D

Čestitke Scooby-u za prvi K-Rožnik... :D

O teku pa.... Kot sem predvideval je tokrat tempo diktiral Sukar....in šlo je do dile. :lol: Vmes na PST-ju sva pobrala še MatjažaV, ki je obtičal v prometnem zamašku. Na potkah po Rožniku in PST-ju pa res toliko tekačev, da je veselje pogledati. :D Ampak, kaj, ko dan po LM ne bo več nikjer nobenega... Res pa je, da je potrebno sedaj nekaj previdnosti na križiščih oziroma ostrih ovinkih, da človek kakšnega s seboj ne vzame. :lol: :lol:

In še pogled na izza "šanka", obloženega z dobrotami...manjkajo pa še Mušnica, Loni, MatjazV, miciM, Milk-junior, Sončka, Špela*..upam, da nisem še na koga pozabil

Slika
Nazadnje spremenil AVI, dne 28 Sep 2011, 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA