prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Moj drugi K-Rožnik in tudi v drugo je bilo super. Je šlo še hitreje kot prejšnič. :twisted: Edino na ovinkih sem moral pazit, da nisem zdrsnil, ker imajo moje Mizunke že zelo malo profila. :lol: Salomonke so namreč šibale nazaj v štacuno (reklamacija).

:laola
Kje so bili moji kalibri danes :twisted: :twisted:
Sem morala it sama in, ker ni bilo nobenega za klepet in sem bila brez leč, da bi čekirala vse ritke ki ponavadi letijo mimo, sem pač morala pač malo pospešit, 57min po dolgem času - mogoče se prebujam iz poletnega spanca :lol:
Ah, da ne bi res, bila je to samo greška :--
5rca napisal/-a:Lenči me je uničila :oops:

Čakaj malo, tako lepo sem ti govorila, razlagala, mahala, spodbujala, se prilagajala...drugič prej povej, da bom tiho in samo šibala, bo potem manj uničujoče, če prideva 8 minut prej v cilj :-- :lol:
Hvala za družbo :clap:
Ali bi se naslednji teden pridružili tej zadevi? Za dober namen :D :D

1. kostanjev tek 2011

Cenjene tekmovalke in tekmovalci!
Zavod za gluhe in naglušne Ljubljana (ZGNL) že tretje leto zapored za vse navdušene in malo manj navdušene tekače organizira dobrodelni tek. Tek bo v torek, 11. 10. 2011 s štartom ob 18.00 v Tivoliju. Dobimo se na kotalkališču (bližje centru mesta in NE tisto ob mini-golf igrišču).

Za vse dodatne informacije pokličite: 01 5800 500 ali pošljite svoje vprašanje na e-naslov: info@zgnl.si Tek bo potekal na razdaljah od 1 do 12 km.

Štartnina je 5 €, kdor bo želel, lahko prispeva tudi več. Vabimo vas, da se nam pridružite.

Elektronska prijava (klikni na povezavo in se vpiši):
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... QWNkUlE6MQ
Hvala mušnica in Loni za pobudo. :D
V bistvu bi lahko tudi tole skombinirali in naredili vmes še nekaj dobrega. In en izmed predlogov bi bil, da se kot ponavadi dobimo ob 17.30 in naredimo pol urce "ogrevanja" potem pa se ob 18-ih narišemo v Tivoliju, kjer tečemo do 19.ih ali pač manj...in potem nazaj do ZOO.

No, s predlogi na plano! :wink:

Cau
Priponke
KOSTANJEV TEK.jpg
KOSTANJEV TEK.jpg (139.43 KiB) Pogledano 4672 krat
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 433