prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Da malo obudim kako in kaj naj bi bilo danes na sporedu... :lol:
Lenči...lučka reši vse težave... :lol:
Petya, družba se vedno najde... :D

AVI napisal/-a:Hvala mušnica in Loni za pobudo. :D
V bistvu bi lahko tudi tole skombinirali in naredili vmes še nekaj dobrega. In en izmed predlogov bi bil, da se kot ponavadi dobimo ob 17.30 in naredimo pol urce "ogrevanja" potem pa se ob 18-ih narišemo v Tivoliju, kjer tečemo do 19.ih ali pač manj...in potem nazaj do ZOO.

Slika

No, s predlogi na plano! :wink:

Cau
Pa smo odtekli v dober namen en ravninski K-Rožnik :D . Seveda je bila odlična družba, pri tehle "polžkih" se mora človek že pošteno potrudit, da se preveč ne slini zadaj :clap: . Ampak zanimiva trasa, malo drugače, vsekakor pa spet čudovito, počutje po teku enkratno. In vesela, da sem spet videla dolgo pogrešane v živo :juhuhu: .
Kaj sem že rekla? Da v torek spet pridem :lol:
Za bolj ta hitre ni bil nič kaj ravninski K-Rožnik. :roll: V obratni smeri se mi zdi, da je bilo še več klanca...in seveda spet je letelo kt pr norcih. :twisted: :lol: Jaz sem v zadnjih km malo zaostal za vodilnimi pa sem vseeno nameril 13.8 km, 1:02 h in cca 200 višincev. :laola

Vmes smo obiskali še Kostanjev dobrodelni tek in ravno še dobili zadnjih nekaj kostanjev za probo. Ker so malo zavlačevali s štartom smo se odločili, da kar nadaljujemo po svoje. Prispevali smo eure :clap: :clap: in nadaljevali s tekom.

Spet fajn družba, malo klepeta, pogostitev na koncu, pa še Uroša mi je uspelo spoznati v živo! :D

Skratka lepo preživeto torkovo popoldne. 8) Se vidimo!
Malo gori, malo doli, v glavnem, pot od živalca do Tivolija smo našli, na dobrodelnost seveda nismo pozabili, eni so bili še malce zaslišani s stani spletne tv... Prispevek bo viden (ko bo zmontiran) tu:
http://www.zveza-gns.si/
Analiza tokrat že v mraku. In ne, tale Rožnik je samo zgledal ravninski, pa je bilo vseeno treba malo v klance zagristi.
lenči napisal/-a:Pa smo odtekli v dober namen en ravninski K-Rožnik :D . Seveda je bila odlična družba, pri tehle "polžkih" se mora človek že pošteno potrudit, da se preveč ne slini zadaj :clap: . Ampak zanimiva trasa, malo drugače, vsekakor pa spet čudovito, počutje po teku enkratno. In vesela, da sem spet videla dolgo pogrešane v živo :juhuhu: .
Kaj sem že rekla? Da v torek spet pridem :lol:

Jaz še vedno lenarim oziroma treniram tisto disciplino, ki je ponavadi zanemarjena - počitek. Kljub temu sprehod do Tivolija, kjer sva srečala nekaj k-Rožnikovcev (ki pa niso nič zaznali in so odbrzeli mimo - logično, a ne :roll: ).
Danes grem poskusit en svoj krogec. Počasi. Da vidim, kje sem.
Danes sem bil po dolgem času tudi jaz spet na K-Rožniku. Namen je bil odalufati verjetno zadnji trening za hitrost pred LM-om. Šlo mi je kar dobro. Proga je bila (ob šestih do sedmih zvečer) kar nevarno prometna. Tako da je bilo nekaj težav z idealno linijo. Na koncu pa se je že toliko stemnilo, da nisem več točno videl točno teči in sem spuste raje odtekel nekoliko bolj pazljivo počasi. Vsekakor bolje izgubiti tistih nekaj sekund, kot pa da bi si zvil gleženj. Kakšnih drastičnih spustov na maratonu tako ali tako ne bo. Čas pa 35 min in 52 s. :)

Po LM-u bi si pa zelo žele odteči še celoten PST, kar mi še ni uspelo. Tako da upam da se javi kakšen prostovoljec (AVI, Zajec), da me pelje. :) Vnaprej hvala!
Danes ta kratka varianta, da so se mišice lažje sprostile :D . No, v rokah je musklfiber še vedno ostal :evil: . Se je pa želodček toliko bolj razveselil, saj je bila tortica njami :laola . Telefonček je vseeno zabeležil sladko dogajanje :clap: .
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA