prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:
Cormi napisal/-a:Bi pasal počitek, ampak...klin se s klinom zbija :lol:

Te počakam. Če pa še madam iz Laškega tole bere...

Veš kaj, za tole madam boš pa še kasiral :-- ...in ja bere, vendar je ne bo, kot je že vnaprej napovedala, sicer je razlog sedaj žal drug (virozapress :--( ). Naslednji torek praznujem, potem pa se zopet pojavim :laola
AVI napisal/-a:Ja, danes pa počivamo...ampak, saj počivati se da tudi na K-Rožniku...če le tempo prijazen uporabniku... :lol: :lol: :lol:

Se vidimo ob 17.30 v polni bojni opremi, da po LM malo noge pretegnemo... :D

P.S. Maca, prinesem "modro" zadevo. :lol:

Maca je pr dnevu že pretegnila svoje šapice, pa včeraj tudi :-- , pride pa mijavkat na konec, da vas vidi na broju :clap: :clap: :clap: , kdo manjka, kdo je začel zabušavat...
Me prav zanima, koliko tekačev bo še drgnilo stezice.
In, ja, prnesem "rdečo" zadevo.
Brez madam iz Laškega sta nadomestile druge dve dami - Mojca in Mirjam. In bilo je enkratno. Kdaj pa v taki družbi ni? Počasi bo treba misliti na lučko čeprav sem lani celo zimo bil brez nje. No ja Marija- njena lučka je pa le svetila vsakič. Hvala se vidimo v torek. :clap:
Včeraj post maratonski K-Rožnik v celoti uspel. Res so se potke okoli in čez Rožnik vidno izpraznile :shock:, vendar K-Rožnikar`ce in K-Rožnikarji vstrajamo še naprej. :D

Ja, Pajo naslednjič so lučke že "obvezna" oprema, saj se nam napoveduje še krajši dan. Ampak tudi tema nas ne ustavi... :lol: :lol:

Se vidimo naslednji torek... :D

P.S. Predlog: Ker je naslednji torek praznik in smo "fraj", bi morda naredili K-Rožnik nekoliko prej (ob 16-ih) in tako ujeli še zadnji "dnevni" K-Rožnik.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA