prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Čudovit K-Rožnik v družbi dveh super fantov :wink: , ki sta me pustila klepetat po mili volji :lol: :oops: , fanta res sta prijazna :clap: .
Prav romantično vzdušje je tekat z lučko in srečevat lučke, le na podlago je treba veliko bolj pazit, na srečo tako kakšno divjanje ne pride v poštev in si polžki lahko privoščimo :D .
Analiza je tudi bila :clap:
Tokrat prvič v tej sezoni "nočni" K-Rožnik. Lučke so vsekakor obvezna oprema, kot pa je že Lenči napisala je zaradi odpadlega listja potrebna nekoliko višje dvigovat noge... :lol: :lol:

Na koncu pa sta nas še PeterM in Irena presenetila z dobrotami tako, da tudi "poštena" analiza ni izostala. :D

V glavnem super fajn...tako, da se vidimo spet prihodnji teden. :D Kakopak... :D
lenči napisal/-a:Čudovit K-Rožnik v družbi dveh super fantov :wink: , ki sta me pustila klepetat po mili volji :lol: :oops: , fanta res sta prijazna :clap: .
Prav romantično vzdušje je tekat z lučko in srečevat lučke, le na podlago je treba veliko bolj pazit, na srečo tako kakšno divjanje ne pride v poštev in si polžki lahko privoščimo :D .
Analiza je tudi bila :clap:

Samo ti še pridi in ne bodi mi tiho...
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA