prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa smo ga :lol: ...zelo romantično-adrenalinskega namreč :clap: . Se nas je zbrala lepa četica, tudi polžje sekcije je bilo dovolj za družbo. Celo Alenka se nam je po dolgem času pridružila :clap: . Medve z Marijo sva jo po začetnem skupnem teku s Pajotom in Alenko ubrale malo hitreje...če lahko tako rečem :oops: . Po prihodu na vrh prvega klanca sva namreč morali vzeti lučki v roke, saj sva le tako lahko zagotovili malo osvetlitve na tleh :twisted: . Megla, da bi jo lahko rezal, so bile trepalnice čisto mokre :wink: . In sva tako tipali po tleh z nogami, roke pa imele pripravljene za morebitna presenečenja :lol: . V izogib neprijetnostim, sva ubrali ta kratko varianto, kjer je potka malo boje vidna in ni bilo treba toliko pazit na zdrse ali treskanje ob poti :-- . Romantika z lučkami je enkratna, tempo čvekalen, da bi kar nadaljeval...hvala Marija za družbo.
Da ne omenjam na koncu seveda analize, ki je bila, kako naj rečem, vrhunec romantičnega potepanja po K-Rožniku :clap: :clap: . Pri tako polni "mizi" in takšni odlični družbi, ob čajčku in kuhančku, pecivu na več načinov...kako ne bi človek želel še priti :laola

Slika

Nekaj dokaznega gradiva :wink:
https://picasaweb.google.com/alenka131/ ... vember2011
Cormi, midve sva včeraj kao počivali, sicer ne vem točno, zakaj že, ker me podplati še spet ornk srbijo.
No, ja, včerajšnji K-Rožnik sem jaz zamenjala s skodelico zelenega čaja in klepetom.
Sem že mislila, da poznam vsak ovinek tekaško sprehajalne poti na Rožniku. V megli in temi in jesenskem listju, pa so se včeraj zdeli mnogi enaki. :) Ampak lučka je reševala iz dilem.
Lenči, v nedeljo pa dobro odlaufaj svoj krog. :laola
Petya napisal/-a:Sem že mislila, da poznam vsak ovinek tekaško sprehajalne poti na Rožniku. V megli in temi in jesenskem listju, pa so se včeraj zdeli mnogi enaki. :) Ampak lučka je reševala iz dilem.
Lenči, v nedeljo pa dobro odlaufaj svoj krog. :laola

Nekaj podobnega se je dogajalo tudi nam, ko so bila vprašanja...A, mi tečemo po isti trasi kot ponavadi?... :lol: :lol:
AVI napisal/-a:P.S. Seveda prideva oba... :D

Če prideta oba, potem...pridem mogoče tudi jaz. :D

AVI :arrow: za letenje po K-Rožniku še nimam dovolj hitrosti
kepica :arrow: tebe bi pa mogoče že lahko sledil :wink: če me sprejmeš v družbo :wink:
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA