prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bajsi napisal/-a:Helou!

Tokrat sem še lahko prilagodljiv:

ob 17.00!!

Naslednjič ne bo več tako demokratično.

Čuj, tale demokracija mi je pa zelo všeč :lol: Pridem, če bo še kdo od počasnih tekel z mano :oops: ne mislim ovirat hitrejših :wink:

LP, Mojca :wink:

p.s.: lučka obvezna ali se da brez nje?
spela* napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:p.s.2: Špela, a mufini niso bli ok, da jih tok osiraš :--

Ravno nasprotno, še PREVEČ dobri so bili! :D

(kilesepanabirajo :oops: )

Špela, od dveh mufinov se pa res ne boš zredila :-- itaq si pa tok shujšana, da te lahko malo nafotramo :--
Kaj je vzrok tvojim izgubljenim kilogramov? Mogoče ljubezen? :wink:

MojcaZ napisal/-a:Špela, od dveh mufinov se pa res ne boš zredila :-- itaq si pa tok shujšana, da te lahko malo nafotramo :--
Kaj je vzrok tvojim izgubljenim kilogramov? LP, Mojca :wink:

Hhm ... me že nekaj časa nisi videla, od takrat je šla kaka kilca gor. Ali dve, tri ... :oops:

Mogoče ljubezen? :wink:

Tako pač je, ko oseba ženskega spola teče v dolgih trojkah z Razyjem in Jusufom. :lol:
Golovec = nekaj neverjetno lepo! Jaz sem bila presenečena, nekaj neverjetno lepo. Tečem in se smejem kot da sem mal nora. Je zelo zelo lepo. Moj tek je zdaj nekaj drugega. :o
Zdaj res razumem "tekače" in zakaj "ljudje tečejo".
Pozdrav sotekačem!
No pa naj nekaj napišem o današnji Goladi (se spodobi, da jo napišem z veliko začetnico :wink: ).

Potihom sem si želela kakšnega počasnejšega tekača ampak ker cel dan nisem imela časa pokukat na internet kdo pride sem se pač prepustila presenetiti (čeprav sem približno vedela kdo pride laufat :-- )
No, dva junca :lol: sta me danes peljala levo (desno) oz. desno (levo) varianto. Odvisno kako se postaviš :lol: ampak začeli smo po ravnem in tekli proti štepanjcu in potem šli v smeri trojk. Baje je ta lažja ampak meni se ni zdelo. Tekli smo solidno, če bi vedela, da je na uri kazalo 1:00:46 bi pa malo pojačala tempo, da bi prišli pod eno uro. Ampak naj bo še nekaj za drugič. Od prejšne Golade sem tako izboljšala čas za 5minut kar ni kar tako :D No ja, meni čas še vedno ne pomeni toliko kot pa sam tek - uživancija na polno :wink: .

Ampak najbolj fajna sta bila sotekača, ko sta imela debato o elektriki, vzadaj za njima sem se smejala moški debati: ja pa gre, ja pa če ne gre. Pol pa reče bajsi, no "whatever" hehe. Jaz sem jima pa svetila lučko pod noge,da nebi slučajno kdo padel in se smejala :lol: Ja prav ste prebrali, ženska je svetila dvema moškima :-- ki sta čvekala in čvekala :lol: Moram rečt, da sta zelo fajna družba. Definitivno bom še prišla :wink:
Moška družba mi kar ugaja :wink:

Upam, da bo komisija (berite špela :-- ) zadovoljna za poročilo. Tisti, ki se skrivate doma naj vas sram bodi. Jeseni in pozimi se tudi teče kljub mrazu. Aja, pa še romantika je na Golovcu fajna (baje sem danes uničila celo romantiko z lučko :lol: ).

Lepo se imejte in pridni bodite.

Jusuf napisal/-a:Hoj!
MojcaZ napisal/-a:Ima kdo rezervno lučko za posodit?

8) Ja. :) Ti kar pridi. :)

Lp. Jusuf

Hvala za lučko :wink:

Ajriin napisal/-a:Golovec = nekaj neverjetno lepo! Jaz sem bila presenečena, nekaj neverjetno lepo. Tečem in se smejem kot da sem mal nora. Je zelo zelo lepo. Moj tek je zdaj nekaj drugega. :o
Zdaj res razumem "tekače" in zakaj "ljudje tečejo".
Pozdrav sotekačem!

Pozdravljena!

Res je tek ena sama uživancija :wink:
Uživaj še naprej, jaz definitivno bom 8)

MojcaZ napisal/-a:Upam, da bo komisija (berite špela :-- ) zadovoljna za poročilo.

Seveda! :clap:

Tisti, ki se skrivate doma naj vas sram bodi. Jeseni in pozimi se tudi teče kljub mrazu.

Ne vem, kaj naj rečem ... :oops:
Helou!
MojcaZ napisal/-a:Bajsi, a je zdej moja slika kaj boljša? :oops:

Ne!
Sicer pa, kdo je pa kaj rekel, da je s prejšnjo kaj narobe!?

V četrtek ponavljamo v vsaj isti zasedbi ob isti uri.

Over and out!
Evo pokorno javljam, da sem spet zdrav. Včeraj sem po 14 dnevni tekaški abstinenci postavil svoj PW* proge v Palmanovi, tako da bo treba malo več hodi na Golade.

*PW = personal worst (prvič mi je uspelo prebiti magično mejo 1:50).
Ob tem javno najavljam (če ne bo bolezni in poškodb), da bom naslednje leto v Palmanovi naskakoval rezultat 1:39:59 (dost je joggerske zajebancije na tekmah press).
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA