prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:Peter v veselem decembru pa ni dobro z tvojo ženo češnje zobat. Točno 6 tekačev pa dve pasji duši. Super!

Pajo, od Irene sem slišal, da se je morala pošteno potruditi,
da ji nisi pobegnil. Te je zelo pohvalila. :clap:
Eni so zgleda včeraj dirkali... :D :clap: ...eni pa smo se za spremembo držali načela "lagano sportski"... :lol: :lol:

Analiza pa tokrat ponovno obilna...besed kaj dosti ne bom izgubljal saj slika pove več kot tisoč besed. Jožkotu pa čestitke :clap: in hvala obema z ženo za te čudovite dobrote. :D :D

Slika

Naslednji teden pa seveda nadaljujejmo...in ne boste verjeli, ampak samo še 3-je K-Rožniki so v letu 2011... :wink:
milk napisal/-a:Danes sem se s kolesom paljal po delu trase, ob fakulteti, kjer je gradbišče. Menda ja niste tekli tam, saj sem jaz s kolesom skoraj utonil v blatu.

Jp, točno tam...Tistih nekaj 100 metrov res izgleda kot na bojišču...blata je pa za izvoz...ampak če se držiš čimbolj ob potoku, potem nekako še gre. :lol:
Kako drugače kot odlično...tempo "lagani sportski" - tudi to mora biti :D ...analiza tudi tokrat ni izostala...kuhanček, Cormi-jevi kukiji, Petrove mandarine in Jožkotove čokoladice...njam,njam....Pajo, tvojo čokolado smo prihranili za naslednjič... :D

Cormijevi kukiji so pošli še predno mi je uspelo nastaviti objektiv, in tudi čokoladice so bile v nevarnosti, da izginejo še predno jih ovekovečim.... :lol: :lol: :lol:
Slika

Se vidjamo...saj vemo kdaj in vemo kje... :D

P.S. Sukar...malo manj vas je prišlo kot si napisal.... :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA