prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:D

moj tretji K-Rožnik s srednjim tempom, ali utekanjem za petkov podvig. Fajn kot vedno, samo proge ne bom vedel nikoli. Če odmislim meglo in temo, so me po Rožniku popeljali vsakič po malo drugačni progi, kako bom potem vedel kam? Je pa res, enolično ni.
Vesele praznike in srečno novo leto vsem K-Rožnikarjem, drugo leto pa se vam sigurno parkrat pridružim.
semjul napisal/-a::D

moj tretji K-Rožnik s srednjim tempom, ali utekanjem za petkov podvig. Fajn kot vedno, samo proge ne bom vedel nikoli. Če odmislim meglo in temo, so me po Rožniku popeljali vsakič po malo drugačni progi, kako bom potem vedel kam? Je pa res, enolično ni.
Vesele praznike in srečno novo leto vsem K-Rožnikarjem, drugo leto pa se vam sigurno parkrat pridružim.

Proga je vedno ista... :lol: :lol: ...samo okoljski faktorji se spreminjajo v odvisnosti od časa... :lol: :lol: Ampak tudi ti faktorji ti čez čas ne pridejo več do živega... :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Tako, sedaj je pred nami še zadnji K-Rožnik za letošnje leto, ki bo nekoliko praznično obarvan...no vsaj analiza... :lol:

Morda samo predlog v kolikor se strinajte, da bi glede nato da so prazniki in da imajo nekateri počitnice, da novoletni K-Rožnik prestavimo za pol ure in sicer na 17. uro. :wink:

Se strinjate? :wink:

Torej jutri ob 17h? (meni je ok) :D
Še enkrat opozorilo....da slučajno kdo ne zgreši današnje ure....NOVOLETNI K-Rožnik ZOO ob 17.-ih

Dobrodošli vsi tako na K-Rožnik, kakor tudi na analizo.

P.S. Midva seveda prideva oba.

AVI napisal/-a::clap: Torej danes NOVOLETNI K-Rožnik ZOO ob 17.-ih :clap:

Za analizo je poskrbljeno...samo kakšno bundo v avto, da nas na koncu ne bo preveč zeblo...čeprav nas bo grel tudi kakšen topli "grozdni" napitek... :lol: :D

P.S. ROSI pa pridita z Marjanco na analizo (18.10) :D
ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:P.S. ROSI pa pridita z Marjanco na analizo (18.10) :D

Ne gre samo analiza brez teka :lol: "NI DNEVA BREZ TEKA" :wink:
Pa drugič, škoda le, ker ne bom poizkusil Wisky piškote :--(

:bum: Aj jaj jaj, ROSI si zamudil še marsikako drugo dobroto danes - je bila "miza" premajhna za vse 8) 8)
Odtekli smo pa tudi nekaj - eni malo več drugi malo manj ampak lepo je bilo spet v vaši družbi :laola
Srečno :rol:
bernarda napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Meni je prezgodaj :( pridem pa po novem letu. :D

Mogoče pa se še jest prikažem po novem letu za kakšen krogec :mrgreen: .... seveda, če me vzamete za družbo... :wink:

Vau kaka čast... Itak samo namali se. :clap:
Včeraj je bil še zadnji K-Rožnik v letu 2011. Seveda smo ga najprej lepo oddelali :D nato pa je sledilo analiziranje ob "šanku", ki se je šibil od vseh dobrot. :D

Dokazno gradivo:
1. hod - mesno-sirni-ocvirkasti del :lol:
Slika

2. hod - sladica
Slika

Vendar pa to še ni bilo vse, saj so naše tekačice poskrbele, da je bil 2. hod obsežnejši od prvega. :lol: :lol:

Lepo je bilo, hvala vsem za družbo in vztrajnost, da nam je uspelo, da skorajda ni bilo torka, ko ne bi bilo K-Rožnika. Če tudi smo bili na dopustu oziroma se potili v Ameriki, je K-Rožnik še vedno tekel...bravo... :clap: . In tako vztrajno nadaljujejmo tudi v letu 2012.
Ja, torek je postal dan za tek in dan za K-Rožnik. :D Ampak AnaLize - te pa zmagajo - so v zadnjem času postale že legendarne. :D :lol: SlikaSlika

K-Rožnikov letnik 2011 je zmanjkalo!!! Ostane mi še, da vsem skupaj zaželim srečno, zdravo in veselo, predvsem pa K-Rožnikarsko leto 2012. Slika

Lepo se imejte in lepo praznujte in sevidimo na 1. K-Rožniku v letu 2012. Slika
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA