prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem bil v nedeljo po dežju gor in bi bilo nemogoče laufati, tako da je res tisto, kar drži, da je potrebno med poletjem iti zjutraj, ko ni gužve.

No v bistvu me zanima nekaj drugega! V katero stran laufate in kje ponavadi začenjate! A poznate kak brezplačne parking tam gor?

Sem pa ob sprehajanju ob jezeru v mislih našel še eno lepo progo, in sicer od mostu v Bohinju pa do slapa Savice in nazaj. Glede na cestne oznake mislim, da je to okoli 16-17km, kar se mi zdi super proga in razdalja. Kaj menite?
Uporabniški avatar
 tadejk
Z Majo sva okoli Blejskega jezera tekla v soboto zjutraj. Vreme super, primerno za tek. Maja je tekla en krog in še nekaj, jaz pa sem podaljšal še za enega hitrega.

Avto sva pustila na makadamskem parkirišču na odcepu za grad ali Pokljuko. Zastonj! Ne moreš vejeti! V 5 minutah si pri jezeru, potem pa sva tekla v desno smer in srečala zelo malo tekačev. Več je bilo veslačev, med njimi tudi Iztok Čop.

Bohinjsko varianto pa sva popoldan še prekolesarila, km bi morali "štimat". Bolje pa je po moje teči ob severni obali jezera in po planinski poti do Savice. Makadam, gozd, brez avtomobilov,...

V nedeljo sem imel namen teči še na Komno-Lanževico, pa mi je plan žal odplaknilo :cry: :cry: :cry:
 Lučko
Če bi se kdo kaj menil, o kakšnem teku okoli jezera, bi se ga jaz ob kakšni nedelji z veseljem udeležil. :wink:
PS
Sobota odpade zaradi treninga SSTF :lol:
Uporabniški avatar
 miro
Lučko midva z Milanom običajno tečeva ob nedeljah, zadnjič sva se dogovorila da bova tudi letošnjo zimo nadaljevala.
Jaz bom verjetno začel že drugo nedeljo en teden po "Prešernovem" teku, upam da bo tudi Milan zraven, saj po malem teče in hodi k fizioterapevtu,bom še objavil točen datum in čas treninga.
Lp
Miro
 Lučko
Miro velja, nedelje mi vse odgovarjajo. Obelodani datume, pa pridem. :lol:
Uporabniški avatar
 miro
Za danes nisem obelodanil datum , ker vas šparam za Peričnik, midva z Milanom, pa sva vseeno odtekla dva počasna kroga okoli jezera. Danes je bilo fantastično, vreme sončno ,brez oblačka , zjutraj še okoli ničle ,po končanem teku pa že plus, tudi sprehajalcev še ni bilo veliko , bilo pa je tudi že nekaj tekačic in še dva tekača , tako , da ni bilo nobenega drena na progi in sva resnično tekla z užitkom.
Upam , da bo vreme služilo še popoldan in se zavleklo ,še tja v noč.
Se vidimo danes še v Mojstrani, ter si ogledamo osvetljeni slap, potem pa konec veseljačenj ob Novem Letu- dobr , da res.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
če kdo želi se nama lahko jutri ob 9.30 pridruži na teku okoli jezera .Pri festivalni dvorani se dobimo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
No danes se nama je priključil še Dolenčev Klemen, tako , da je bil že prvi ogrevalni krog skoraj v moji tekmovalni hitrosti, drugi in tretji krog sta potem še pospešila , jaz pa sem drugi krog odtekel v svojem tempu.
Zmenili smo se, da se naslednjo nedeljo zopet vidimo ob standarni uri- 9.30.
Tako povabim tudi malo hitrejše tekače , da boste tekli hitrejši tempo in malo počasnejše , da boste tekli z menoj. Prvi krog bomo tekli za ogrevanje skupaj nato pa gasa hitrejši naprej , počasnejši pa zadaj.
Jaz bom pretekel planirano dva kroga , no mogoče tudi tretjega , če me bo prehlad minil.
Torej vabljeni v gorenjski raj!
Miro
 zali
ja kok pa časa pa traja vaš ogrevalni krog, pa kolk časa traja tekmovalni krog.

Razmišljam o tem, da se vam pridružim... Sam kukr jest poznam Dolenca... Je to mal prehuda zame.
Uporabniški avatar
 miro
Včeraj je bil ogrevalni krog približno 28min. , se je Klemen držal nazaj, ter nato pospešil.
Miro
 Lučko
Miro, Milan, Kunec, Lučko in Igor, Bled, ura 9.30, vreme sončno in mrzlo (tu nekde okol - 16C), dva kroga, oba ogrevalna (okol 27 min) :oops:. Trening, da mu ni para. :cast:
Ana-Liza :roll: naturlih :lol: tokrat B-vitamin v obliki kremšnit. :lol:
Komaj čakam da bo nedelja... lalalala... :lol: :wink:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 07 Feb 2005, 06:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lunca
Lučko napisal/-a: dva kroga, oba ogrevalna (okol 27 min) :oops:.

Lučko, kako lahko rečeš ti temu ogrevalni krog, če ste imeli hitrost 4:30 min/km :shock: :shock: :shock:
 Lučko
lunca napisal/-a:Lučko, kako lahko rečeš ti temu ogrevalni krog, če ste imeli hitrost 4:30 min/km

:oops: Sorči lunca, mal me je zanesl :arrow: 5 kremšnit pojem, pol pa same naumnosti pišem. :roll: Ma vam povem, cuker je hudič :twisted: :wink:
PS
:cry: :cry: :cry: Kva pa N'ta :arrow: ona pa tm okol 15 minut na 1/4 kroga okol jezera. :cry: :cry: :cry: :twisted:
Uporabniški avatar
 lunca
Če jest kej vem, ma Nta 15 min cel krog, ne sam četrtino! :lol: :lol: Zanjo bi pa blo 27 minut res ogrevalnih! :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Ja Lunca jest mam pa brata , ki živi za sedmimi gorami in sedmimi vodami , ki je največji , najmočnejši in najhitrejši , pa še sedem jih ubije na en mah.
Ja Lučko ima prav , preveč "kremšnit" tudi meni škodi.
Ja Lučko sem se že odločil, tudi drugo nedeljo se dobimo na ogrevanju , nato pa mogoče še naprej na tek s smučmi.
Ob standardni uri.
Lp
Miro
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA