prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes, da slučajno kdo ne pozabi...tako kot vsak torek K-Rožnik ob 17.30 pri ZOO... :D :D

Se vidimo...

P.S. Prideva seveda oba...AnaLiza pa bo za naju tokrat malo krajša... :wink:

pajo napisal/-a:Če se mogoče prikažem... Naj bo ta krog za mojo pokojno mamo.

Sicer ne poznam zgodbe, ampak če je to kar se mi zdi potem seveda naj ima ta krog še dodaten pomen... :wink:
Številčna udeležba, hvala Pajotu za družbo na poti, sva šla lepo počasen tempo in se spomnila na mamo Gale. Cormi naju je dohitela in nekaj časa tekla z nama, potem pa spet pobegnila :-- . Lepo vas je bilo videti, samo malček gretja pa ne bi škodilo :lol: :--
Lepa hvala vsem... Mogoče se kateremu zdi hecno, da ob izgubi mame rinem ven na tek. Apak povem vam, da zelo pomaga. Vsaj meni in Alenki. Misli odtavajo drugam, tista napetost v telesu popusti, nič več te ne zebe...
Tako, res smo ga prav luštno oddelali, na koncu pa posvetili ta K-Rožnik Pajotovi mami.

Kar pošteno je pritisnil tudi mraz, kar se za zimo tudi spodobi, zato je bila analiza v izogib kakšnemu prehladu krajše narave. :mrgreen:

Sukar je tokrat poskrbel, da so nam sledili tudi sateliti in nastalo je to (13,4 km in 267 metrov vzpona in 267 metrov spusta):
Slika

Hvala Sukar! :clap:

In pa še .gpx datoteka, če se slučajno kdo poda na pot:
https://docs.google.com/open?id=0B9pry_JjZLXjOGRlOTM4OGUtM2E4Yy00MTQwLWEzZGQtY2M4MDI5YThhNjAz
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA