prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jutri bo kulturni K-Rožnik...

...kaj to pomeni: lahko pomeni, da bo kulturni tempo ali da bomo med tekom recitirali Prešernove pesmi ali ker bo naslednji dan resnično slovenski kulturni praznik ali ker...

Vsak naj si izbere tisto kar mu najbolj odgovarja... :lol: :lol:

Jaz bom vzel kulturni tempo, lahko pa tudi kakšno zrecitiramo vems... :lol: :lol: :lol:

P.S. Prideva seveda oba...
danes mi ne bo znesl prit na K-Rožnik :x ,sta me Perko M.in Avi v nedeljo zmučla na Povhograjcih,me je niki v hrbet učšipnil si še dons ne morem čevlov zavezat :oops: ,tko da se vidmo druh torek,se porajtamo :mrgreen:
Včeraj je bil en tak kulturno - raztepen K-Rožnik... :lol: ...vsak je usekal svoj tempo, tako kot mu je srce, pluča, .... dalo, ampak najbolj važno, da smo se na cilju zopet vsi našli. :lol: :lol: Tudi analiza je bila bolj hitra, saj so večerni plani klicali. (hvala PeterM in Irena za topel čajček in Cormi za cukrčke).

Naslednji teden seveda ponovno K-Rožnikarimo...obeta pa se tudi "poštena" (berri: mesna) analiza. :lol: :lol:
Jutri se nam pa obeta prava K-Rožnikova zimska pravljica... :D :D

Kot zmeraj 17.30 pri ZOO... lučk pa že skoraj ne potrebujemo več. :D

Glede nato, da mraz še kar ne pojenja bomo tudi predvideno "mesno" analizo prestavili, na kakšen dan, ko bo vsaj malo topleje, recimo s temperaturo vsaj okoli 0°C... :lol: :lol:
Pajo, upam, da si kot tri simpatične dame mislil kar na dve trojki, ki si jih srečal nekje pri Čadu v sredo 8.2. (v eni smo bile Ljuba, Janika in Zvezda, v drugi pa mislim da Mojca, Maca in še ena dama).

Ker nama je bilo včeraj z Ljubo v Litiji tako všeč, da tečemo v Polžji sekciji, se vam bova z Ljubo jutri pridružile pri skupinskem teku po Rožniku v torek 17.30 pri ZOO.

Ker sem imela včeraj pomankljivo obutev (premočljive superge), sem na jutrišnji dan že bolje pripravljena z novimi asicsami z gorotex membrano:)

lp
Janika
Priponke
Asics Goretex.jpeg
Asics Goretex.jpeg (181.38 KiB) Pogledano 3737 krat
Ja janika obe trojke sem mislil. Za včeraj sem pa vedel v katerem grmu leži zajec... Bil sem sveto prepričan, da boš prišla z malo boljšim podplatom. In če bi ... bi to letelo. :D Ha jutri imam selitev vnove prostore tako, da... no ja upanje umira zadnje.Upam, da se vidimo.
  • 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA