prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Spet zamudila :( a sploh še znam tečt sama?? :? večino klanca prehodila, nobene volje, težke noge, kepa v želodcu (čeprav sem jedla pravočasno). Bližnica čez mostičke. Razmišljam, kje bi se dalo še krajšat v Mostec, ko zagledam v daljavi nekaj fluroscentnega. Pajo?? Družbo ujamem nad Tivolijem, tudi Andreja jamra nad težkimi nogami. No, potem je pa nekaj v zraku :lol: Ampak smo ga, z muko, smo ga pa, tale K-Rožnik :)
Ja, Cormi pa smo ga res...in tako kot vedno je prav "pasalo"... :D

Začetek je bil kar lepo umirjen, vmes nekaj hitrejšega, konec pa spet v umirjenih taktih. :lol: Super!

Dan pa je že tako dolg, da lučk ne potrebujemo več. Še dva K-Rožnika potem bomo pa še uro premaknili....juhuhuhu... :D :D
Ni kaj za rečt, luštno je bilo, je pa danes Pajo na celi črti raztural :clap: :clap: :clap: In res lučke niso bile več potrebne. Drugače pa kot v starih cajtih krog z mušnico in maco, večino časa pa tudi z že prej omenjenim "sončkom",
Analiza je pa tudi uspela, tista "miza" bo zdaj zdaj premajhna. Bravo mi vsi skup.
Včeraj super oddelali, je bil pa to eden najtežjih mojih K-Rožnikov "ever"...ja, če človek preveč in prepozno jé, je pač tako... :wink:

Ko sem uspel "prisopihati" na cilj, pa je bila analiza že v polnem teku...in res "mizica" postaja premajhna :D :D se je kar šibila od vseh dobrot, žal pa tokrat ni slikovnega dokaznega gradiva...

Naslednji teden pravijo, da bo še bolj svetlo...in lučke so postale zgodovina... :lol: :lol:

Cau
Ker sem bil včeraj že namenjen priti spet po dolgem času odtečt en Krožnik...in je potem v zadnjem trenutku prišlo vmes nekaj neodložljivega...sem ga pa odtekel danes. :D Je prav pasalo. :--

Upam, da mi uspe priti še kakšen torek pogledat pred ZOO. :)
Scooby napisal/-a:Ker sem bil včeraj že namenjen priti spet po dolgem času odtečt en Krožnik...in je potem v zadnjem trenutku prišlo vmes nekaj neodložljivega...sem ga pa odtekel danes. :D Je prav pasalo. :--

Upam, da mi uspe priti še kakšen torek pogledat pred ZOO. :)

Saj veš kdaj in kje nas boš našel...mi smo vedno tam... :D :D ...pa naj pada dež ali sije sonce... :lol: :lol:
Loni napisal/-a:Ni kaj za rečt, luštno je bilo, je pa danes Pajo na celi črti raztural :clap: :clap: :clap: In res lučke niso bile več potrebne. Drugače pa kot v starih cajtih krog z mušnico in maco, večino časa pa tudi z že prej omenjenim "sončkom",
Analiza je pa tudi uspela, tista "miza" bo zdaj zdaj premajhna. Bravo mi vsi skup.

Da so lučke postale zgodovina, dokazuje moja malenkost, ki je ponovno začela krožiti v najboljši družbi.
Eto, se bomo pogosteje videvali.
Hvala vsem za družbo in za pogostitev. :clap:
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA