prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Beorn napisal/-a:Že nekaj časa me daje, da bi se vam enkrat pridružil, ker imam po novem torke popoldan fraj. Me pa malo skrbi, da ste sami hitri in da ne bom zmogel vašega tempa :oops:
A smo taki s tempom okoli 5 min/km tudi za zraven? :roll:

Danes bo res na izi... 1h za vami. :D
Uf, danes pa še ne bo šlo. So pa noge še preveč svinčene od nedelje :wink:
Se pa vidimo naslednji teden. Hvala za spodbudo. :)
Beorn napisal/-a:Uf, danes pa še ne bo šlo. So pa noge še preveč svinčene od nedelje :wink:

Ravno zato moraš na Krožnik... Bo potem lažje. Saj smo vsi bili v Sežani. Pa, da nas danes ne bi bilo? :D
Beorn napisal/-a:Uf, danes pa še ne bo šlo. So pa noge še preveč svinčene od nedelje :wink:

Ti kar pridi...kot je že Cormi napisala smo bili vsi v Sežani in kaj je lepšega kot noge malo pretegniti po Rožniku. Za tempo te naj ne skrbi ker se vedno za vsakega nekaj najde. Tako, da le pogumno... :D Po K-Rožniku garantiram, da svinca na nogah ne bo več... :lol: :lol:
AVI napisal/-a:

Ti kar pridi...kot je že Cormi napisala smo bili vsi v Sežani in kaj je lepšega kot noge malo pretegniti po Rožniku. ... :lol: :lol:

Ni bla Cormi, se pa strinjam s Pajotom :lol: :lol:
Cormi napisal/-a:
AVI napisal/-a:

Ti kar pridi...kot je že Cormi napisala smo bili vsi v Sežani in kaj je lepšega kot noge malo pretegniti po Rožniku. ... :lol: :lol:

Ni bla Cormi, se pa strinjam s Pajotom :lol: :lol:

Bwahahahaha...tole pa res ne vem kako mi je uspelo... :lol: :lol: :lol: ..kaj vse se živemu človeku zgodi... :lol: :lol:
Danes po vsej verjetnosti takega (glej zgoraj) sončka res ne bo, vendar pa K-Rožnik v vsakem primeru BO!!!

Kot ponavadi ob 17.30 pri ZOO.

Če pa še kdo razmišlja ali bi ali ne bi....mu garantiram, da bo po končanem K-Roženju lahko sam sebi odgovoril na vprašanje: "Teči ali ne teči na K-Rožniku?" :lol: :lol: :lol:

Se vidimo....

Cau

P.S. Seveda prideva oba... :D
Loni napisal/-a:Ga bom gledala doma, letanje okoli dohtarjev terja svoj dolg :oops: No, ja, imam zdaj vsaj tri tedne mir pred belimi haljami.

Jst imam tud mir pred belimi haljami, so mi danes za tri tedne naprej vse povedali. Zvin gležnja - počitek :(
  • 1
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA