prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:Tudi ta četrtek. Ura:18.00. En krog koli Brda. No ja, pa mal časa si še za Brunarco rezervirajte...

a bo tale analiza kao ogrevanje za petek - bo treba pa orenk rezervirat pol :idea:

no, petek je ( še vedno ) :cry: dela obvezen ( plača ) :D dan

saj se še vedno o teku menimo,a ne :roll:
Uporabniški avatar
 ales
Brdo dons: vsaj dvanajst nas je prišlo tečt. od 0.43 do 1.0x, anyway. Zaključil šele mal pred enajsto. Kako že-se dogovorimo zjutraj in odtečemo! Zelo sem vesel da sem popeljal Staško do pod 51...na analizi pa:od usmerjanja, kaj vse sodi v prehrano pravih tekačev, do gretja členkov Barbinih okončin in dogovorov za štert PZMIII. Škoda k vas ni blo!
Uporabniški avatar
 Špik
Ni ka za dodat... Lep popoldan za menoj, analiza je bila malce kratka, sam kaj ko je bilo treba it delat (zdele ma ravno kratko pavzico). Bo treba ponovit :)
Uporabniški avatar
 tini
Ja, bilo je kar lustno :) .
Vpeljali smo tudi novost analiz v Brunarici - narocanje kozlov kar v lotih :) .

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
analiza ima res prijetno poslanstvo - razsvetljuje 8)

pa multiregijski smo bili spet :clap: - zelo veseli, res :D

pa tolk novga se zmeri izve - le zakaj je treba nekaterim manjkat ... :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Moj "run" je potekal malenkost izven "zabetoniranega" urnika. Na analizi pa sem le bil kar nekaj časa z vami.

Izjemoma, pa še malo samohvale od starega kozla. Kljub temu, da sem v sredo prvič v življenju poizkusno pretekel dolžino *polmaratona* (okoli Zbilj) in sem bil na štartu Brda še rahlo "trd" v nogah, mi je uspelo popraviti osebni rekord, odkar sem član TF iz 55.03 na 53.20. :roll: Toda, kje je še željenih 49.99 :?: :?: :cry: :wink:

PS: To je, sicer le moj predlog, zanima me tudi mnenje ostalih. Predlagam, da bi zaradi preglednosti na forumu tudi treninge okoli Kranja, Bleda, oziroma kar celotne Gorenjske "premaknili" v nekakšno Podružnico Gorenjska po zgledu doslej odprtih "podružnic.... :idea: :wink:
 Nataša
Meni je blo pa včeri tkooooo težkooooo tečt. Včasih pride kak tak dan, ko ni nobene volje, pa tudi desetdnevno počivanje dela svoje. Tko da sem prisopihala kar krepko za vsemi ostalimi. Ampak...to velikih duhov ne moti, ful sem bla vesela spet TF-jevcev in analize in smejanja. Samo tale Reka me mal skrbi...:roll:

Aleš in Alenka sta skupaj že od 8. razreda pa se jima to kar precej pozna (ampak itak obvelja Alenkina in prav je tako), Aleš ima prepoved določenih plesov, spoznali smo Špika, ki je tak simpatičen dečko, samo če ne bi s kamero težil, bi blo še bolš :lol: Za Barb nismo vedeli, kje ma glavo in kje roke, pa po maratoniku je dišala. Jest sem spet polivala po mizi, kozlov je bilo nepregledno število, Grega in Lojze sta opravljala, Tini in Aleš sta si že kar mal podobna ratala (spuki press), Miha je povedal vse o Parizu pa koleno ga boli in hrbet tud mal, Vlajko je zgledal presrečen, Simi pa je bla po moje mal razočarana, ker diler Tuareg ni prinesel nove doze čokolade. Hm, ja, to smo marsikateri nekak obžalovali. S Staško sva za TV hotli povedat, da sva Mutola in Joli in da sva v resnici prjatli, na koncu pa smo jo odložili pri Jelinčiču, da je šla domov štemat bajto naprej.

Tole Brdo je fejst, bo še treba it.
Jest bom morala pa mal kondicije dobit, da ne bom spet videna vsa zaripla kje na Roški... :roll: :evil:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a: ...Vlajko je zgledal presrečen....

Doma sem jih pa zopet slišal na temo avto in cviček. :shock: :)

Bo treba prihodnjič kar duatlon usekat, torej kolo namesto lanosa.. :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Ja res je bilo luštno spet včeraj. Po dolgem času sem odtekla celotni krog in sem kr mal ponosna na tempo. Pa graf od polarčka tko lepo zgleda :P
Drugače je pa bilo pogrešanih nekaj gorenjskih falotov :roll: Matevž, Tuareg, Gorazd, Tomaž PRESS.

Aja,pa našega Špika sem nahecala, da je pršu laufat, ...čeprav so me zato pol forumovci mal križem gledal.

Bilo je lepo mal obujat spomine. :wink:
Uporabniški avatar
 Špik
Barb napisal/-a:Aja,pa našega Špika sem nahecala, da je pršu laufat, ...čeprav so me zato pol forumovci mal križem gledal.

Pa saj nisem tko grozn :o
 Nataša
Ti nisi nič grozen, kamere se bojimo :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Špik
Nataša napisal/-a:Ti nisi nič grozen, kamere se bojimo :lol: :lol: :lol:

Tako pa že ne boš o moji prijateljici in življenski spopotnici govorila :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 simi
Je že bil čas, da ponovno vzpostavimo medregijsko izmenjavo terena in se nadihamo svežega gorenjskega zraka.
Paaaa..teorijo o tekaški taktiki moram obvezno ponovit :wink:

Fajn vas je bilo videt!!
Uporabniški avatar
 Barb
Sam diler z mandlji nama je manjkal,a ne Simi :lol:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Nataša napisal/-a:....Miha je povedal vse o Parizu pa koleno ga boli in hrbet tud mal, ....

Miha a obljubljena masaža ni nič pomagala :?: :shock: :shock:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA