prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mušnica napisal/-a:Se privlečem, nekaj se gleženj oglaša ampak kdo bi se mu pustil - pregnati me zna edino vreme, eni smo pač konformisti :lol: :lol:

...sej mi smo tudi...zato pa K-Rožimo...ni večjega udobja kot prelaufan K-Rožnik...če pa je ta v dežju pa še toliko bolj... :lol: :lol: :lol:
Dežja ni bilo, tekačic in tekačev pa ogrooooomnooooo :laola .....kaj naj rečem, spet me je K-Rožnikov tek rešil glavobola :clap: .
Hvala za odlično družbo, danes je bilo velikoooooo polžkov, ki so mi delali družbo tam na repu :clap: :clap: :clap: .
lenči napisal/-a:Dežja ni bilo, tekačic in tekačev pa ogrooooomnooooo :laola .....kaj naj rečem, spet me je K-Rožnikov tek rešil glavobola :clap: .
Hvala za odlično družbo, danes je bilo velikoooooo polžkov, ki so mi delali družbo tam na repu :clap: :clap: :clap: .

Še en dokaz...da je K-Rožnik pravo zdravilo za takšne in drugačne tegobe... :lol: :lol: :lol:

Udeležba je bila res številčna :D ...juhuhu...nama pa tokrat žal ni uspelo analizirati v tej prijetni družbi...bo drugič bolje.. :lol: :lol:

Tek pa kot ponavadi v večini kar na polno, ga je Sukar dobro raztegnil potem pa na mojo srečo zapeljal v "bokse" tako, da sem v nadaljevanju lahko malo zadihal... :lol: :lol: ...uf, je kar dobro letelo...vreme pa soparno tako, da smo na koncu zgledali kot bi prišli izpod tuša.. :lol: :lol: :lol:
pajo napisal/-a:lenči se posipam z pepelom.Sorči me je premamilo.

Ha, ha, ha, saj sem videla, da si čisto naspidiran. Jaz sem že včeraj najavila, da gre bolj rikverc kot naprej :lol: . No, meni je bilo tudi čisto luštno, odlična družba, na koncu pa še drugi najboljši čas K-Rožnika :clap: , kaj hočem več :D . Mi prav prija malo krake premetati po celodnevnem sedenju in luštno je, da lahko najdeš družbo za svoj tempo..četudi polžji :oops: :D .
Torej, bilo nas je ogromno, o občutkih pa itak :laola
Udeležba je bila res številčna, nekateri so nas celo prišli pogledati z bolniške :D. Drugače pa uživancija na polno. Tempo prav uživaški ,čeprav sta si verjetno Alenovski in Scooby mislila :bum:, :lol: :lol: , no proti koncu sta pa le pospešila... s PetromM pa sva do konca nadaljevala v uživaškem tempu... :D

Smo pa imeli včeraj tudi posebno čast, saj se je na K-Rožniku prikazal sam Ero - naš predsednik. :mrgreen:

Super Duper!!! :D
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA