prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Čestitke, lepo da ste jo obdelale - Golado namreč.

spela* napisal/-a:Kaj zdaj, fantje, a vam je muca popapala jezike? :)

Kaj čmo, jaz moram še malo potrenirati. Oziroma počivati po maratonu. Sedaj se pritužuje druga noga. Ampak naslednji teden bo že v redu. Se vidimo.
raziskovalec napisal/-a:Ampak naslednji teden bo že v redu. Se vidimo.

Naslednji teden bom jaz na referendumu o fiskalnem paktu. Na Irskem. Mi smo ga že ratificirali in smo tako v ugledni družbi Grčije, Portugalske in Poljske. :D
Hoj!

Sončka napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Helou!
Malo sem uredil profil in odstranil odvečno navlako okoli avatarja in podpisa.
Kako izgleda, rahlo špartansko, kajneda!?

No, odvisno, kdo to bere. :-)

;) Ja, bo za premislit ali bi še resno jemali NM. :) Stalno se nekaj najavlja potem pa skrivnostno ponikne. ;) Ah ta dobernič. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
spela* napisal/-a:... Tekle smo tri punce in noben fant. Lahko vam je žal! ...

Saj nam je žal, ampak vam nismo hoteli pokvarit užitka, da lahko izvedete žensko Golado. ;) In očitno ste bile tudi urne bolj, kot takrat, ko se desci klatimo zraven. :) Tole bo treba še gročiti. :twisted: ;)

Lp, oranzni slon
Hoj!
Drage moje in poceni moji tekaški tovariši, naj vas obvestim, da ima tudi ta teden med dnevi naštet četrtek in z njim pride na vrsto tudi Golada. ;) Gremo ob 1715 ostro. :) NM Bajsi se lahko prijavijo na drugi krog ob 1815. :D

Lp, Jusuf
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

:) Na, pa je Juso spet vse srnice splašil. :D Eh, Juso, Juso, kako ti to vedno rata. :)

Lp, oranzni slon

Kaj pa veš, mogoče pa le kakšna priskaklja od nekod. :-) No, to zagotovo ne bom jaz. :-) Moja naloga je, da na veliko smetim po tej temi.
Helou!
NM Bajsi zelo zavestno, brez praznih obljub, zagotavlja, da ga ta četrtek (spet) ne bo.
Dopust, bajta, začetki selitve,....

Kako je že z objavo letošnjih načrtov, skovanih lansko leto na torticah na Gradu!?
Bajsi napisal/-a:
Kako je že z objavo letošnjih načrtov, skovanih lansko leto na torticah na Gradu!?

Da ne bi slučajno! leto je že skoraj mimo in zelo očitno je, da vsaj jaz ne bom dosegla nobenega zastavljenega cilja (kljub veliki želji :-)) tako da prosim ne moje blamaže še v javnost spravljat.
Pozdrav!
Sončka napisal/-a:Kaj pa veš, mogoče pa le kakšna priskaklja od nekod. :-) No, to zagotovo ne bom jaz. :-) Moja naloga je, da na veliko smetim po tej temi.

:) He, he, dobro ti gre od rok. ;) Le tako naprej. :)
No, seveda bom sporočil koliko nas bo danes na štartu. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Helou!
NM Bajsi zelo zavestno, brez praznih obljub, zagotavlja, da ga ta četrtek (spet) ne bo.
Dopust, bajta, začetki selitve,....

Eh , eh, NM Bajsi, naj njim razložim, da so to prazni izgovori. NM Bajsi bi lahko izkazali malo večjo mero vodstvenih sposobnosti in bi organizirali piknik s selitvijo (lahkadostavnavoziladelajočudeže PRESS). ;)

Bajsi napisal/-a:Kako je že z objavo letošnjih načrtov, skovanih lansko leto na torticah na Gradu!?

Hm, hm, bom moral še enkrat zadevo prebrat in ocenti ali bi ne mara tisto pisanje ne sodilo bolj v ZF vode.

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA