prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oranzni_slon napisal/-a:
Hm, hm, bom moral še enkrat zadevo prebrat in ocenti ali bi ne mara tisto pisanje ne sodilo bolj v ZF vode.

Lp, oranzni slon

Ali pa mogoče v tvoje Sralce vseh dežel kot recept, kako si delati sramoto in se pri tem delati, da ne opazimo, kako se nam drugi posmehujejo. :-)
Ali pod novo temo: ZF na TF.
Pozdrav!
Sončka napisal/-a:Ali pa mogoče v tvoje Sralce vseh dežel kot recept, kako si delati sramoto ...

:D Predlog vreden razmisleka. :) Morda bi lahko napisali, da naj ljudje ne delajo načrtov s tortico v trebuhu. ;)

Lp, oranzni slon
Današnja Golada je bila v znamenju presenečenj :laola . Dekleta so množično okupirale traso in fantje so komaj prišli do sape :lol: :-- . Na srečo so mi tudi na repu prijazno delali družbo in prav zadovoljna sem, da sem zmogla celo traso :D .
dokazno gradivo je tudi tukaj:
Priponke
IMAG0090.jpg
Malček smo pa "zašvicali"
IMAG0090.jpg (115.74 KiB) Pogledano 3861 krat
spela* napisal/-a:Ja, saj, ko pa mene ni, pa vsi pridejo! :twisted: :mrgreen:

Super, da se je Golada takole popolnila! :clap:

Nč bat Špela, še pridemo :-- . Res lep tek je bil tole 8) .

Moja tretja Golada v treh letih (pomanjkanje časa in moji počasnosti primerne družbe :wink: ), ampak odločena, da pridem večkrat.

lp, Mojca
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: Juso ima ene čudne ideje. ;)

Dragi Oranžni slon,

nkar poslušat tega neotesanca. Ta pride na štart, nekaj zamomlja (kar naj bi bil pozdrav-mogoče), meni nič tebi nič zdrvi v levo in se v tisti klanec zaganja, kot da je to najbolj zabaven dogodek dneva (kar verjetno njemu tudi je). Bog ne daj, da na poti sreča kakšno ubogo žensko dušo, verjetno je niti pozdravi ne.
Predvidevam tudi, da ga tokrat na Goladi ni bilo, ker je prišlo toliko žensk. To ti pove že veliko!
Nkar ga poslušat in bodi takšen kot si: ti uboge ženske duše vsaj opaziš, še več, celo prijazen si do nas. :clap:

saj res, da živimo v 21. stoletju, v katerem smo ženske emancipirane, ampak to je le navidezen štos (da je mir pr' hiš) - v resnici smo pa samo toliko emancipirane, da lahko tudi nas izkoriščajo kot delovno silo (kar nam v predprejšnjem stoletju ni bilo treba), upoštevajo nas pa nikjer nič. In prijazen ni nihče več do nas, razen seveda takšnih svetlih izjem kot si ti Oranžni slon.

:D :D :D
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA