prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Tole se pa bo treba 1x oglasiti na tale tek...

Pajo, boš moral se s ta hitrimi zmenit :D

Vajina družba bo kar super. :clap: Če le smem...

Seveda smeš....boš govoril ti, da bova lahko malček hitreje te dohitevale....pa v klanec se hodi :D
Hoj!
Drage moje in poceni moji tekaški tovariši, jaz moram današnjo odsotnost opravičiti. Pojedla me je služba. :( Sedaj tudi vem zakaj se Razy ni javil. ;) Ker je že tekel. :) Sem pa vesel, da sta se dekleti brez težav vrnili na izhodišče. ;) Naslednji teden je menda spet četrtek. :D Se beremo.

Lp, Jusuf
pajo napisal/-a:To v klance, da se hodi zdej po ta novem? Pol se pa samo hodi. :D

Ja itak, nisem brezveze "nickname" spreminjala :-- :lol:

No, resno...je lepo vse klance pretečt, samo z mojo trenutno kondicijo neizvedljivo. Se moram mal šparat, prejšnjič so mi bili tisti zadnji km po asfaltu muka :bum:
Hoj!

V četrtek na običajnem mestu ob 1715 ako se drugače ne dogovorimo. :twisted: Moja zelena malenkost še ni povsem prepričana, da bo tekla. :roll: Zagotovo pa vas pridem vsaj pognat na pot. :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

V četrtek na običajnem mestu ob 1715 ako se drugače ne dogovorimo. :twisted: Moja zelena malenkost še ni povsem prepričana, da bo tekla. :roll: Zagotovo pa vas pridem vsaj pognat na pot. :D

Lp, Jusuf

Kaj se bojiš dežja? :twisted:
Jusuf napisal/-a:Hoj!

Lp, Jusuf

To je super kombinacija Jusuf naš le štarta, Oranžni slon pa teče z nami.
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:To je super kombinacija Jusuf naš le štarta, Oranžni slon pa teče z nami.

:( Zna biti, da ne bo ne Jusota ne mene na štartu ali teku. :( Ampak pustimo se presenetiti. :)

Lp, oranzni slon
Helou!
Imel sem nadvse resen namen se prikazati.
A je OS oz. J. nekaj odpovedal in sem se popolnoma prestrašil.
Predvideval sem, da me lahko v fantovski osami prevzame strašna pohota.
To pa ne bi bilo, ne lepo, ne prijazno in predvsem ne apetitlih.
  • 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA