prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Eko K-Rožnik je očitno uspel v celoti, tudi tako, da smo jo večino ubodli ta dolgo varianto. Samo še malo, pa bomo resna konkurenca starim dolgoprogaškim Krožnikarjem :-- .

Pajo, nima veze, tisti km gor ali dol, važno da smo vsi uživali in da nobeden ni prišel v cilj zgonjen.

Pajo in Lenči hvala vama za zelenjavco, mljask, se že cel dan oblizujem. ena bučka je danes končala pri Hojci. Boščka.... :evil:

Marjan in Mojca-krasno je bilo spet enkrat čvekat med tekom (kot da v nedeljo nebi :lol: ).
Dzoni Wajsmiler napisal/-a:Moj prvi K-Rožnik. Prvega ne pozabiš nikoli :D.
Še dobro, da je imel Perko probleme z obema kolenoma, da sem vsaj približno lahko držal njegov tempo. Proga je super, celotna ideja okoli K-Rožnika pa še toliko bolj :clap:.

Pozdravljen na K-Rožniku... :D

maca napisal/-a:Eko K-Rožnik je očitno uspel v celoti, tudi tako, da smo jo večino ubodli ta dolgo varianto. Samo še malo, pa bomo resna konkurenca starim dolgoprogaškim Krožnikarjem :-- .

Pajo, nima veze, tisti km gor ali dol, važno da smo vsi uživali in da nobeden ni prišel v cilj zgonjen.

Pajo in Lenči hvala vama za zelenjavco, mljask, se že cel dan oblizujem. ena bučka je danes končala pri Hojci. Boščka.... :evil:

Marjan in Mojca-krasno je bilo spet enkrat čvekat med tekom (kot da v nedeljo nebi :lol: ).

Uf, bomo mogli še kakšno daljšo varianto pogruntati... :lol: :lol:
pajo napisal/-a:lenči imam idejo za drugič. Podaljšani Krožnik samo, da ne bomo rinili čez polje. Pač malo kolesarske steze,malce po robu ceste ( 300m približno) in nazaj na PST. Smo ga še nekje sekali včeraj ker je zneslo samo 13 km. Vem kje je bilo.

Pajo, lahko teh 14 dni potreniraš :lol: :clap:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:lenči imam idejo za drugič. Podaljšani Krožnik samo, da ne bomo rinili čez polje. Pač malo kolesarske steze,malce po robu ceste ( 300m približno) in nazaj na PST. Smo ga še nekje sekali včeraj ker je zneslo samo 13 km. Vem kje je bilo.

Pajo, lahko teh 14 dni potreniraš :lol: :clap:

Te bom počakal ni panike. Uživaj. :clap:
Po nočnem neurju sem včeraj šla prečekirat ta dolgo progo (Avi, pazi se, prihajamo).

In sem začela trenirati plavanje-luže ob Biotehniški meni do kolen, pa sem veselo gazila. To pomeni da se pripravljam tudi na duatlon.

Košir je prišel na pomoč takrat, ko sem že tapkala po PST-ju in me ni bilo več treba reševat.

Žal sem bila sama - torej sem bila tudi tiho.

Na žalost sta me Loni in Marjan razkrinkala, ampak šele na štartno ciljnem prostoru in moje glasilke so dobile priložnost.

Bilo je krasno.
Bravo mi vsi :lol: ...Kot vidim K-Rožnik živi tudi izven ustaljenega urnika...juhuhu... :lol: :lol: Z Sukarjem pa sva ga obrnila v petek zjutraj... :D :D

Raf, vse variate K-Rožnika so še vedno na voljo, le da so res nekatere bolj, nekatere manj aktualne...vendar pa je vse stvar pobude in dogovora... :D :D Na K-Rožniku smo odprtih misli... :lol: :lol:
Šumadinac (alias Perko) in Sukar (alias Spiderman) sta se sla neke igrice z lučkami :-- Nekaj se cajtata, preden jo odspidvejirata okoli Bele gore. No, drugače se pa dopusti niti ne poznajo toliko, nas je bilo še vseeno dovolj na broju.
Tokrat bi mi K-Rožnik skoraj ušel...sem ga ulovil, krožnik namreč, šele pri Biotehniški fakulteti :lol: :lol:

Ja, vsi so se že navadli točnega štarta ob 17.30 :D in ob ko sva prišla s 4 minutno zamudo je vlak seved aže odpeljal :lol: . Ampak smo ga ujeli še preden je razvil polno moč. :D

Kot je že Loni napisala se počitniški čas ne pozna - sploh, tako, da se nas je zbrala kar "poštena" druščina. A, saj res, že dolgo ni bilo slikovnega gradiva... :wink:

Analiza je seveda uspela tokrat z lubenico, marelcami in napolitankami en zavitek piškotkov pa je še ostal za naslednjič. :D

Se vidimo!

LP
  • 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA