prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mušnica napisal/-a:Z miciM sva jo dopoldne že ucvrli na Šmarno, okolju prijazno - kar od doma :D
ampak jaz pridem še malo krake pretegnit tudi popoldan :P

Super, mušnica, pridem tudi jaz in bova lahko skupaj tekli, ker ne boš naspidirana :? .
Pozdravček. Po zelo dolgem času sva z Nadj@ zopet prišla na K-Rožnik. Seveda kar v strahu ali bova zmogla. Lepo je videti, da se te tekači spomnijo in takoj je bilo lažje začeti. Pajo je bil takoj vesel :lol: in mene določil da me bo imel za zajčka :lauf: . Sem rekel super. No pa smo bili že v klancu pri Čadu, moja mašina zakuhala :oops: , pridem okoli ovinka in glej pred mano Pajo :laola (in jaz sem njemu zajček), tečemo naprej pridem na vrh in pri vodi me zopet čaka Pajo (jaz sem njemu zajček) :laola , tečemo naprej po klancu navzdol in mimo grada, mi kar gre smo skupaj. Hrib pri belviju - daleč pred seboj vidim hrbet Pajo-ta (jaz sem njemu zajček) :oops: :oops: :oops: . Po klancu navzdol ga počasi dohajam. Pridemo na križišče pri Mostecu on levo midva pa desno po bližnici in v dir in oh in sploh. Malo pred živalcem začutim Pajota za svojim hrbtom. Glej ga zlomka sedaj sem res jaz njemu pravi zajček :lauf: jaz potegnem (uf komaj) no in ker sem ga potegnil (ha ha ha) me seveda prehiti a vseeno na koncu sem bil zajček. :clap: :clap: :clap:
Skratka bilo je zelo zelo lepo se vidimo naslednji teden.
:laola :TF) :laola
Vau družba, ki je ni para. Marija,Nadja,Kustus... Po mojem eden najbolj obiskanih Krožniko odkar tečem .. Pa Savo,Bober ma kaj bi našteval. :D Lj maraton se bliža. No TF 10ka je še prej pa se pridno trenira.
Res, super je bilo...ampak saj drugače na K-Rožniku itak ne znamo... :lol: :lol:

Druščina zares številna, tudi nekatere bolj ali manj izgubljene duše so se ponovno pokazale... :lol: :lol:

Tudi tokrat analiza v popolnosti uspela...tokrat nas je z domačimi dobrotami razvajala Maja... :D :D

Slika

Uživancija, ni kaj... :D :D
  • 1
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA