prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ne dvomim, da se imate vsi skupaj prav fino in z veseljem bom v tem tednu namenila nekaj časa tudi tekanju po PSTju. Danes na otvoritveni dan pa žal ne bo šlo, ker sem ravnokar prišibala domov iz dežurstva in imam že nakaj v načrtu.
Najverjetneje pa izpeljem omenjeno tekanje naslenji vikend in se torej pridružim bolj zaključnemu delu praznovanja.
Lep pozdravček vsem in se vidimo (verjetno že kamlu na PSTju :wink: ).
LP

No for me sem oddelal hidracijsko postajo v Murglah. 8.10 so prvi že pritekli mimo Murgel, vsi veseli da sem prebral sporočilo od včeraj da me potrebujejo. dobrih deset minut je pritekel še mnogo lepši del ekipe TF (sama dekleta) do moje postaje. Povabili tudi angleže na pijačo a se niso odzvali pa drugič. Bodite vsi pozdravljeni.
:laola :laola
:TF) :TF) :TF)
Še eno lepo tekaško srečanje po PST-ju je za nami.

Hvala kustus-u, bobr-u in zajc-u z družino za okrepčevalnice, :drink ki so me rešile camelbacka, :D veliko lažje se teče samo z bidonom. Pa še izgovor imamo za postanek. :wink: HVALA vam. :clap:

Hvala vsem za prijetno druženje, razdalja tako hitro mine, kot bi mignil. Hvala lenči, ki si je kljub zgodnji uri vstajanja in jutranji vožnji v Ljubljano, vzela čas in šla laufat z nami.

Čestitke pa veljajo Marjani in Joštu, ki sta prvič pretekla tako razdaljo.

Pa še čas 3:01:25 neto (brez postankov na okrepčevalnicah, 3:22:00 pa bruto vse skupaj (ta hitri), dekleta pa malenkost več. Vsak tek po PST-ju je hitrejši.

Vsi ki niste tekli z nami, vam je lahko žal in popravni izpit imate lahko že 11.10. :lol:
:clap: :clap:
Čestitke vsem za pretečene kilometre na PST, posebno tistim, ki ste prvič pretekli tako razdaljo, pa tistim, ki ste popravljali svoje čase itd.itd... :clap: ...kaj sploh naštevam, vsi ste vsak zase nakaj posebnega... :cast: :cast:
In je bil tekaški praznik :!:

LP, vencelj
ROSI64 napisal/-a:... pa še čas 3:01:25 neto (brez postankov na okrepčevalnicah, 3:22:00 pa bruto vse skupaj...

Silvan zdaj se pa pripravi da greva drug teden pod 3 ure brutto. Sigurno zdaj pot že celo poznaš, postanki bodo kratki. Ne bo lahko, vendar da vidim iz kakšnega testa si :wink:

Si upaš,
Marjan
No pa je za nami tale današnji praznik. Bilo je res lepo, spoznal sem nove fante in z njimi preživel par lepih uric. Štartal sem malo pred sedmo in tekel nasproti kot je v navadi potem pa z njimi malo po vzponu na Golovec obrnil. Skupaj smo odtekli do Fužinskega gradu, tam pa sem spet obrnil in odtekel po isti poti nazaj domov. Žal mi je spet nekaj pred koncem crknil Garmin :cenz: tako da spet nimam celotne poti poskenirane :? , bom pa tudi na Garmin.si pisal ker me zadnje čase kar zafrkava.

Zahvale in čestitke:
:arrow: fantom za družbo
:arrow: kustusu, bobru, ter zajcu z družino za okrepčevalnice
:arrow: Lenči ker me je praf fajn spravila v dobro voljo z svojim nasmehom (kapo dol da si prišla v Ljubljano samo da bi odtekla cel krog :cast: )
:arrow: Joštu, ki je do konca vztrajal z nami in to v kar fajnem tempu :clap: s tistimi 21imi pa boš opravil kot po maslu verjemi ti meni ker si danes dokazal da imaš glavo več kot poštimano :wink:

Statistika (približno sem dodal 22 minut):
Čas: 5:09:07
Avg tempo: 5:23
Višinci gor: 524 m
dol: 518 m
Razdalja: 57.35 km
Pokuril: 3,805 Kcal

Zdajle pa sem si zaslužil en fajn počitek, kak film pa to je to na meni so trenutno tri različne kreme :mrgreen: aja pa fajn bo treba jest Slika.

@Marjan pod 3 ure? Komot :twisted: upam da pridem!

P.s. @nana razdalja od 32 do 0 je približno 0.9 km!
Olalala, pa sem doma :wink: . Kosilo se kuha, sebe sem že pošlihtala, sedaj pa lahko kakšno napišem.
Ja, eni :hehe: smo se v trdi temi podali na pot v Ljubljano. Uspela sem priti pravočasno, da sem lahko še malo ogrela moje stare kosti :lol: . Družba je prispela, fantje so jo hitro pobegnili naprej, štiri mušketirke pa smo se spopadle s klancem. Navzdol je šlo samo, po ravnem pa itak, kaj naj rečem :clap: . Vsake toliko časa je katera prenehala, vendar sta bili tako Kengurujka kot Mojculja zadovoljni (Mojculja z najdaljšo razdaljo :clap: ). Marjana je vztrajala do konca z mano, bravooooo :laola .
Hvala Kustosu, Bobru in Zajcu za okrepčevalnice, pavzice so prav prijale. Zajc, tak je bilo luštno gledati vaju dva zraven :clap: . Hvala, da sta z Marjano zdržala moj tempo :oops: . Odlična družba :D .
Lep je tale PST, vsaj večinoma dobro označen, vendar brez vodičev ni šans, da ga pretečem. V takšni družbi je dolgi trening hitro minil.
Uroš, tako si šibal mimo, da sem prav vesela, da si opazil moj pozdravček :clap:
Vreme je služilo predvsem meni, sonček nas je pozdravil zadnje tri kilometre in polepšal tek.
Hm, sem prepričana, da se bom še kdaj postavila na PST, saj vem, da se bodo našli osebni zajčki za po poti :laola
No, bobr bo pa tudi kakšno fotko pridodal :wink:
Čas? sploh ni bil pomemben danes, vendar povsem po mojem planu. Na LM pa itak grem dve 21ki, pa bo :lol: Ena malo bolj hitra, druga pa bolj počasna :--
Ojla, še ena polžka se javlja.

Lepo je bilo danes, kljub megli in ne prav prijetnemu vremenu. V krasni družbi in postankih na okrepčevalnicah je teh mojih 26km minilo, kot bi mignil. Res hvala kustusu, bobru in zajcu z družnico za okrepčila, so prišla še kako prav :D ...pa postanki tudi. Čez Golovec ni šlo brez hoje, se je bilo treba malo "šparat". Potem pa v luštnem tempu naprej. Ko se bližamo Kosezam, Marjana ugotovi, da s takim tempom, bi pa ona cel krog, bravo :cast: . Tako v Kosezah pustimo kegurujko, me tri pa veselo naprej. Od Ljubljanskih mlekarn pa še spremstvo zajca s tamaučkom v vozičku, prav fletkana sta bila :clap: . Do Žal je kar šlo,... potem pa...za danes je bilo zame dovolj..

Čestitke vsem za pretečene razdalje, še posebej Marjani in Joštu in pa jasno lenči za voljo, da se skoraj sredi noči iz Laškega spravi v Ljubljano PST sprobat :clap: . Z veseljem bi tole še kdaj ponovila, takrat pa mogoče...
Tudi jaz sem se pred slabo uro vrnil domov. Solo sem odtekel po PST, obšel sem le Golovec in šel po cesti Hradetskega čas pa približno 2h in 25min. vmes je prišel še oče na kolesu tako da je bilo malo družbe in pijače. Sedaj že moja tretja nedelja zapored okoli PST.
Si pa ne predstavljam da bi že ob 7ih zjutraj štartal :?
Bravo in Lp vsem. :clap:
Uff, danes je pa bila dolga. Start ob 6:08 pri LM, ob 7:00 sem se pri gradu pridružil TF-jevcem, pojedel Rosijeve napolitanke in... "tahitri" smo hitro zagrizli v klanec, pri spustu srečali Uroša in odhiteli proti prvi okrepčevalnici. Hvala kustosu, da je vstal tako zgodaj in nam pripravil pijačo in jedačo.

Do naslednje okrepčevalnice smo srečali še AVi-ja na kolesu, Andrejo, ki je tekla in še njuno kolegico. Potem smo pri bajerju zbudili bobra, ki je dremal v avtu. Hvala bobr, ker si tako zgodaj vstal in nam pripravil zajtrk :mrgreen: Pojedli in popili smo vse kar nam je prišlo pod roke.

Čez slabe pol ure sem bil na cilju pri LM, kjer so me čakali moji navijači. Tam sem počakal lenči in mojculjo. No, prišla je še Marjana.

Potem smo v normalnem tempu podirali rekorde. Najprej je mojculja končala svoj najdaljši tek, 26 km, na koncu pa Marjana prvič pretekla cel krog in pretekla svojo najdaljšo razdaljo, lenči pa prvič pretekla cel PST (glede na njene razdalje v zadnjem času je bil to za njo najverjetneje kratek trening :mrgreen: ). Sami rekordi. Za rekord je posrbel še Jošt, ki je prav tako prvič pretekel cel PST. Bil je nekam bled in me prav zanima, če se je "zregeneriral". Za grand finale pa me čakala še pot nazaj. Družbo mi je delal Tomažek, ki je bil priden. Poskušal sem preteči v hitrejšem tempu, vendar sem bil v zadnjih kilometrih precej izmučen in sem se dobesedno privlekel nazaj. Še sreča, da sem imel s sabo voziček, da sem se naslanjal nanj. Za vso pot sem z vsemi počitki, počitki in počitki in hitrim, počasnejšim, hitrim, počasnejšim tempom potreboval za cca. 53 km pot 6:45 minut. To pa je bil fartlek na kvadrat.

Doma pa sem Tomažu grel nogice, saj je "revež" skoraj zmrznil kljub 3,4 slojem oblačil. Mislim, da sem s tekom z vozičkom za letos končal :oops: Skratka, splošna ocena za danes je - odlično. Šlo nas je 9, in postavili 4 rekorde. Kaj bi bilo, če bi nas šlo še več :roll:
Za naslednjo nedeljo imam dobro novico. Od 07:20 ure dalje bo na Peruzzijevi v obratovanju ''čuvena Classixova čevapdžinica''. Na razpolago bo izotonični napitek, navadna in mineralna voda, napolitanke, čokolada...
Do sobote zvečer se preštejte, da vem pripraviti primerne količine in javite morebitno spremembo časa začetka teka na Fužinah.

LP
Matjaž
Čeprav ni bilo v načrtu, sem odtekla cel PST, predvsem na račun dobre družbe in primernega tempa . :roll: A ja, odločitev je podkrepila tudi udeležba najmlajšega "bodočega" tekača. Sicer trenutno na koleščkih (beri v vozičku, ki je bil v pomoč očku Zajcu :lol: ) - če on zmore, bom tudi jaz. Seveda ne smem pozabiti tudi na odlične okrepčevalnice, brez katerih bi bilo tudi malo bolj težko... in še fantov, ki so nas pričakali na koncu PST-ja. :clap: Hvala vsem. Še pridem.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA