prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Cormi napisal/-a:Me mika, da bi prišla, ker mi danes ni zneslo na KRožnik in rabim mal klanca, ampak brez Mojce-Hojce bom pa zgubljena, k sem prepočasna za vas :oops:

A dej no, to pa sploh ni res.
raziskovalec napisal/-a:
Cormi napisal/-a:Me mika, da bi prišla, ker mi danes ni zneslo na KRožnik in rabim mal klanca, ampak brez Mojce-Hojce bom pa zgubljena, k sem prepočasna za vas :oops:

A oblubš? ;)
Cormi napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:

A oblubš? ;)

Razen Jusufa smo sami počasni (mal čez uro press). Če hočeš tud oblubm.
Dragi moji,

Takole je naneslo, da ne bu zneslo.
Žal imam neodložljive obveznosti v Kranju med 16-18. uro (mam opravičilo).
Piškoti vam ne ginejo, skup pa tečemo enkrat avgusta.

Beh.

Čau, lepo tečte. :(
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

Takole je naneslo, da ne bu zneslo.
Žal imam neodložljive obveznosti v Kranju med 16-18. uro (mam opravičilo).
Piškoti vam ne ginejo, skup pa tečemo enkrat avgusta.

Beh.

Čau, lepo tečte. :(

Naj ti bo, za kazen pričakujemo vsaj en prispevek v tej rubriki. :D
Evo, zmenjeno!

Sam tolk, da veste: lahko pričakujete skok čez lužo in napete opise teka po prašnih pustinjah.

Stej tjund do 10.8.!
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Razen Jusufa smo sami počasni (mal čez uro press). Če hočeš tud oblubm.

;) Ti se kar hecaj. :) Očitno si že pozabil, kako razturajo kakšni "mački". :D

Lp, Jusuf
Hoj!

Torej, za vse, ki so manjkali naj povem, da jim je lahko peklensko žal (pa ne bo nič pomagalo). :twisted:
Bilo je prijetno vetrovno in toplo. :) Družba zelo prijetna. Moja malenkost zelo kvoločna. :roll:
Analizo smo opravili v hladu dreves in škatli čokoladnih čudes (zadnjo je prispevala triprstna).
Menda naslednji teden spet tečemo. :)

Lp, Jusuf
Nazadnje spremenil Jusuf, dne 20 Jul 2012, 13:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Jp, smo zmazali eno vročo Golado :mrgreen:
Če ne bi jezikala na forumu o svojem prihodu, bi jo gladko prešpricala in rajši uživala v hladovini domače terase :--
Imela sem potrpežljivo in vzpodbujajoče spremstvo in se priporočam še kdaj :wink:
Po čokoladnem vnosu odmigala še par krogov po stadionu in zadostila zahtevam programa za LM. Občutek na koncu pa itak, "bažanski" :D
Hoj!
Cormi napisal/-a:Če ne bi jezikala na forumu o svojem prihodu, bi jo gladko prešpricala in rajši uživala v hladovini domače terase :-- ...

:) Le tako naprej z jezikanjem. :) Ima svoje dobre lastnosti. :roll: Bo na LM tudi "božjastno dobr". :twisted:

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Samo toliko, da ne pozabite! ;) Tudi v tem tednu je četrtek. :) Ob 1700 štart (levo, lahko pa tudi desno). Prijave za drugi in tretji krog sprejemam do srede ob 2359. :)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA