prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes mi je bil poseben K-Rožnik, ker se mi je pridružil moj :heart . Sem imela več treme kot on, kako bo tole preživel. Nikoli ne teče v družbi, zdaj pa je sam izrazil to željo. Mislim, da mu je bilo všeč, zahvaljujem se v njegovem imenu vsem, da ga niste pustili sredi hoste :mrgreen: . Klancev mu je bilo malo veliko za prvič, a ga je že AVI potolažil, da bodo vsakič krajši :lol: tko da mislim, da še pride :D
Aja, tudi jaz sem se imela sila imenitno v družbi Loni. Ker je čvekanje celo pot tudi napor, sva progo temu primerno skrajšali :--
Cormi napisal/-a:Danes mi je bil poseben K-Rožnik, ker se mi je pridružil moj :heart . Sem imela več treme kot on, kako bo tole preživel. Nikoli ne teče v družbi, zdaj pa je sam izrazil to željo. Mislim, da mu je bilo všeč, zahvaljujem se v njegovem imenu vsem, da ga niste pustili sredi hoste :mrgreen: . Klancev mu je bilo malo veliko za prvič, a ga je že AVI potolažil, da bodo vsakič krajši :lol: tko da mislim, da še pride :D

To mi deli :clap: :clap: dobrodošel v dobri družbi :D :D :D
Včerajšni K-Rožnik je bi pa res fajn.

Yogo je dal idejo za dvojni krog in jo je bilo pač treba izkoristit. Glede na treninge prejšnih dni, od sebe nisem pričakoval ne vem kakšnega tempa. Tako je bil prvi krog prav uživaški. Drugi pa s podobnim tempom ampak se je blo treba že malo bolj pomatrat. :lol:

Hvala vsem za prijetno družbo! Se vidimo!

Lp
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA