prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Res je bilo super...čeprav sem tokrat v drugem krogu nekaj "bližnjic" uskela...se je majčkeno poznalo, da je bilo nekaj "nočnih aktivnosti" :lol: :lol: :lol:

Drugače pa družba izbrana...sva ravno s PetromM ugotavljala, da je tale K-Rožnik postal že prava "strupena" zadeva... :lol: :lol:

Na koncu pa še sladko-sadna analiza...ULALA bi rekel Alešič...

Ja, ni ga čez K-Rožnik... :D :D
Sva prišla dva in odtekla vsak svoj krogec. Jst s Špelo* in je bilo prav fletno. Vsaj zame, njej pa najbrž mal prepočas :oops:
Analiza je bila, se pa v bližnji prihodnosti obeta ena prav posebna. Bo AVI več povedal :wink:
Cormi napisal/-a:Analiza je bila, se pa v bližnji prihodnosti obeta ena prav posebna. Bo AVI več povedal :wink:

:laola :laola

Super je blo. Temperatura ravno pravšnja za en malo hitrejši krogec. Sicer smo ga kdaj že odtekli tudi hitreje, ampak glede na nedeljski PST je bilo čisto dovolj. :lol:
Cormi napisal/-a:
Cormi napisal/-a:Analiza je bila, se pa v bližnji prihodnosti obeta ena prav posebna. Bo AVI več povedal :wink:

Samo namig: na današnji dan pred petimi leti se je odtekel prvi K-Rožnik :--

Aja, sliši se slastno. :-) Ampak kako mi rata odpret glih, ko o tem govorite. ;-)
Res je...včeraj 18.9. je bila obletnica K-Rožnika...jebela, že 5 let je odkar je bil odtečen prvi K-Rožnik...no temu se pa reče že poštena obletnica...in da jo obeležimo kot se zagre, je padla ideja, da nekaj malega spet "ušpičimo"...več pa še sledi... :mrgreen:

Drugače pa včeraj odtekli en prav lušten K-Rožnik...tempo prav uživaški...bo treba še kdaj kakšnega takega... :D :D
Cormi napisal/-a:Sva prišla dva in odtekla vsak svoj krogec. Jst s Špelo* in je bilo prav fletno. Vsaj zame, njej pa najbrž mal prepočas :oops:

Čisto nič mi ni bilo prepočasi! :nono: :D
Če bi tekli hitreje, ne bi nič zanimivega izvedeli med potjo! :D
Bilo je luštno, s Kairosom sva pritekla od doma in potem tudi nadaljevala domo, zato sva bila na analizi le kratek čas, da se ne bi prehladila (no, kozarček piva mi je le uspelo popiti! :D ).
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA