prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj in hej!

Torej stvar je taka stoji pa takole... :lol:

Za petletnico obstoja K-Rožnika, se že spodobi, da to naredimo kot se zagre...in ni ga boljšega kot, da kaj spotoma vržemo na žarček in seveda tudi v kozarček... :lol:

Zatorej če nam bo vremem dopuščalo, bi TA torek za analizo in obeležitev jubileja naredili en "mini" K-Rožnikov piknik... :D :D :laola

Kot smo se že pogovarjali pa bi zadevo izpeljali podobno, kot smo nekoč že jo...samo da tokrat žal jaz ne praznujem.... :mrgreen: hehehehheheh :lol:

Torej:
:arrow: za žar je poskrbljeno (Sukarpress)
:arrow: vsak, ki bo na pikniku se "pofočka" tukaj v TO temo (da vemo koliko meseka nabaviti)
:arrow: vsak, ki bo na pikniku prispeva 4€ za meso in kruh + plastika (krožniki, vilce, kozarčki)(ker vas vse poznam, verjamem, da boste resni in da ne bo potem odpovedi v zadnjem momentu, kajti meso in kruh bom kupoval glede na št. K-Rožnikarjev in K-Rožnikaric) :D
:arrow: predvidevam, da nas ima kar nekaj doma kakšen košček zemljice na katerem raste kakšen kos zelenjavce tako, da bi zelenjavo (paradižnik, paprike, bučke, kumare, čebula, ....) kar od doma prinesli. Poleg tega je veliko bolj okusna kot tista od "najboljšega soseda". :mrgreen: Samo dejmo se malo pofočkati, da ne bomo na koncu kot kakšne branjevke na placu... :lol: :lol: :lol:
:arrow: če se kdo javi, da speče kakšen domači kruhek, mu iz "budgeta" povrnemo stroške... :mrgreen: Punce sedaj pa akcija!!! :D
:arrow: za pijačo poskrbi vsak sam (le TI in samo TI veš kaj ti najbolj paše) :lol:

...hm...hm...kaj še...sigurno sem kaj še pozabil :wink: ...no, bomo pa še dopolnili naš seznamček...

Aja, štart je seveda kot običajno...torej 17.30...ZOO

Sedaj pa "ekšon", kdo pride na "mini" K-Rožnikov piknik:

1. AVI
2. Kepica
3. ...

:D

P.S. V primeru slabega vremena...to bomo v pon. že za "ziher" vedeli...seveda zadeva odpade in se prestavi za teden dni. :D
Domač kruh prinesem tudi jaz, kakšen, bomo videli, odvisno od navdiha...Definitivno vzhajan in pečen... In še kako mesnino za zraven za predjed. Pa prinesem še en protvan sladkega, vsebina tudi meni še zaenkrat neznana...
Aja, seveda se še pofočkam med prisotne. Mesa zame tudi ni treba kaj extra nabavljat...
Nazadnje spremenil Loni, dne 20 Sep 2012, 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
K-Rožnika se udeležujem bolj poredko ali drugače povedano občasno :wink: a prek TF foruma pa vas spremljam vsak teden :lol: :lol: tako da mi je upravičen prihod na piknik :lol: :lol: no pa tudi laufal bom pred piknikom. :D :D

P.S. AVI vse pohvale za organizacijo :clap: :clap: velika gonilna sila si na K-Rožniku, da stvar laufa in obstaja :clap: :clap: velika zasluga pa tudi Andreji, da te v tem podpira in pomaga :clap: :clap:
ROSI64 napisal/-a:K-Rožnika se udeležujem bolj poredko ali drugače povedano občasno :wink: a prek TF foruma pa vas spremljam vsak teden :lol: :lol: tako da mi je upravičen prihod na piknik :lol: :lol: no pa tudi laufal bom pred piknikom. :D :D

P.S. AVI vse pohvale za organizacijo :clap: :clap: velika gonilna sila si na K-Rožniku, da stvar laufa in obstaja :clap: :clap: velika zasluga pa tudi Andreji, da te v tem podpira in pomaga :clap: :clap:

Se čisto pridružujem zgornjemu besedilu... :clap:

PS če nam uspe bomo pritekli (če ne bo premočne druge želje) vsi trije, bomo pa samo malo poklepetali na pikniku... :--
Nazadnje spremenil mazi, dne 24 Sep 2012, 07:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Še dobro, da sem si za torek spisala tak urnik, da grem lahko tudi jaz na piknik, no prvotni namen je bil TEK :lol: :oops: . Kaj se bo že našlo za pod zobobstajajo tudi pekarne,slaščičarne,...
Verjetno pride tudi Matjažtrenutno ga nimam na dosegu roke :D

:wink:
Seveda pridem, za 4 evre čevapov pa verjetno ne bom zmogla tudi, če sem med vsemi temi travojedci izjema in padam na meso :--
Ne pretiravat pri nabavi - prinesem kaj za spit pa mogče še kako solatko, če bom na volji.
Se vidimo pa četudi virozni, potem pridem samo jest :mrgreen:
Da bi le še vreme sodelovalo... :D

Drugače pa glede nabavke (beri: mesa), je bil plan tak, da nabavimo za približno toliko oseb kolikor se nas bo pofočkalo, na K-Rožnik prinesem račun in vidimo kje smo... (malo je tako-tako, ker kdo si bo potem premisli, koga ne bo, itd.)

Lahko pa naredimo tudi tako, da vsak prinese še nekaj mesnatega pa tisto vržemo potem na žar... Z mojega vidika še bolje... :)

Povejte kako bomo... :wink:

Stanje pa je sledeče:

Sedaj pa "ekšon", kdo pride na "mini" K-Rožnikov piknik:

1. AVI - mesni
2. Kepica - mesni
3. Sukar - mesni
4. Loni - mesni + kruhek + presenečenje
5. lenči - kruhek+zelenjavca
6. muc - mesni
7. ROSI64 - mesni
8. Pajo - mesni +zelenjavca
9. iztok.p - morska solata
10. Hojca mesni + kruhek
11., 12. Cormi 2x mesni
13., 14., 15. Mazi 3x
16. miciM - mesni
17. MatjazV - mesni
18. mušnica - mesni
19., 20. Spela* 2x
...

:D :D

P.S. Hvala Rosi in Mazi...drugače pa vsi skupaj delamo K-Rožnik to kar je :D ...in naj bo še na mnoge torke. :D :D :D
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA