- 20 Sep 2012, 20:22
Hoj in hej!
Torej stvar je taka stoji pa takole...
Za petletnico obstoja K-Rožnika, se že spodobi, da to naredimo kot se zagre...in ni ga boljšega kot, da kaj spotoma vržemo na žarček in seveda tudi v kozarček...
Zatorej če nam bo vremem dopuščalo, bi TA torek za analizo in obeležitev jubileja naredili en "mini" K-Rožnikov piknik...
Kot smo se že pogovarjali pa bi zadevo izpeljali podobno, kot smo nekoč že jo...samo da tokrat žal jaz ne praznujem....
hehehehheheh
Torej:
za žar je poskrbljeno (Sukarpress)
vsak, ki bo na pikniku se "pofočka" tukaj v TO temo (da vemo koliko meseka nabaviti)
vsak, ki bo na pikniku prispeva 4€ za meso in kruh + plastika (krožniki, vilce, kozarčki)(ker vas vse poznam, verjamem, da boste resni in da ne bo potem odpovedi v zadnjem momentu, kajti meso in kruh bom kupoval glede na št. K-Rožnikarjev in K-Rožnikaric)
predvidevam, da nas ima kar nekaj doma kakšen košček zemljice na katerem raste kakšen kos zelenjavce tako, da bi zelenjavo (paradižnik, paprike, bučke, kumare, čebula, ....) kar od doma prinesli. Poleg tega je veliko bolj okusna kot tista od "najboljšega soseda".
Samo dejmo se malo pofočkati, da ne bomo na koncu kot kakšne branjevke na placu...
če se kdo javi, da speče kakšen domači kruhek, mu iz "budgeta" povrnemo stroške...
Punce sedaj pa akcija!!!
za pijačo poskrbi vsak sam (le TI in samo TI veš kaj ti najbolj paše)
...hm...hm...kaj še...sigurno sem kaj še pozabil
...no, bomo pa še dopolnili naš seznamček...
Aja, štart je seveda kot običajno...torej 17.30...ZOO
Sedaj pa "ekšon", kdo pride na "mini" K-Rožnikov piknik:
1. AVI
2. Kepica
3. ...
P.S. V primeru slabega vremena...to bomo v pon. že za "ziher" vedeli...seveda zadeva odpade in se prestavi za teden dni.
Torej stvar je taka stoji pa takole...

Za petletnico obstoja K-Rožnika, se že spodobi, da to naredimo kot se zagre...in ni ga boljšega kot, da kaj spotoma vržemo na žarček in seveda tudi v kozarček...

Zatorej če nam bo vremem dopuščalo, bi TA torek za analizo in obeležitev jubileja naredili en "mini" K-Rožnikov piknik...

Kot smo se že pogovarjali pa bi zadevo izpeljali podobno, kot smo nekoč že jo...samo da tokrat žal jaz ne praznujem....

Torej:

...hm...hm...kaj še...sigurno sem kaj še pozabil

Aja, štart je seveda kot običajno...torej 17.30...ZOO
Sedaj pa "ekšon", kdo pride na "mini" K-Rožnikov piknik:
1. AVI
2. Kepica
3. ...

P.S. V primeru slabega vremena...to bomo v pon. že za "ziher" vedeli...seveda zadeva odpade in se prestavi za teden dni.