prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

@Jusuf, po moje so vsi iz cukra. :) Poleg tega pa že izvajajo varčevalni program (LM se bliža). Skratka, zgleda, da bo tole spet ena tako bolj poduhovljena Golada. ;)

Lp, oranzni slon
p.s.: Ja, jaz sem tudi na sladko udarjen ... :)
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Pride tudi moj telešček.

:P He, he, a greva GoloUrh? :) A? A? Malo mi hribi falijo po kroženju okoli Rašice in Rožnika. (nobenegavzponapodobnegaEgometru PRESS) Ok, NMB se ne strinjajo z menoj ampak to je že tako običaj. ;)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Cormi napisal/-a:Mal me spet mika tale Golada, ker sem že K-Rožnik prešpricala, ampak odločitev pade jutri. Sicer pa kroženje na ovalu, važno da se miga :wink:

:) TI kar pridi na Golado. ;) Na ovalu že vse poznaš. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Špricat vadbo ni lepo. In se ponavadi ne obrestuje. :)
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Pride tudi moj telešček.

:P He, he, a greva GoloUrh? :) A? A? Malo mi hribi falijo po kroženju okoli Rašice in Rožnika. (nobenegavzponapodobnegaEgometru PRESS) Ok, NMB se ne strinjajo z menoj ampak to je že tako običaj. ;)

Lp, Jusuf

SEm za klasiko (pomankanje časa press).
Cormi napisal/-a:Mal me spet mika tale Golada, ker sem že K-Rožnik prešpricala, ampak odločitev pade jutri. Sicer pa kroženje na ovalu, važno da se miga :wink:

Odločitev je taka, da danes migam okrog Gradiškega jezera. Prisežem, nisem jst kriva :evil:
Hoj!

:) Kogar ni bilo mu je lahko žal. :P Kakor je zadnje tedne v navadi nas na pot požene en kuštrav deklič. V kolikor je ne ubogamo glasno protestira. ;) (vsajenavekajhoče PRESS) In smo tudi včeraj šli. Sicer smo se matrali eno dobro uro ampak recimo, da gre to na račun LM.
Naslednji teden je v planu (hitra?) ravninska desetka. ;) Kdor bo izrecno hotel hribe mu jih bomo dali. :P Obilo. :)
Srečno!

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Dragi Jusuf!

Prijazno te obveščam, da gospod Oranžni slon skrivaj trenira po Rožniku. :shock:
Zaželeno bi bilo, da mu poveš, kaj se spodobi. (Naj se javno prikaže. :D )

:) Omadonamendane. :P Groza. ;)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

spela* napisal/-a:
Zaželeno bi bilo, da mu poveš, kaj se spodobi. (Naj se javno prikaže. :D )

Draga spela*,
oranžni slon je Jusufu razložil, kje je jedro in vzrok pojavljanja na Rožniku. Smer in ura sta drugačna, zato udeležba na Krožniku ne pride v poštev. Se pa redno srečujemo. :)
Jusuf ni potreboval dodatnih pojasnil. :D

Lp, Jusuf
Helou!
Vem! Grdo od nas, sploh vašega priljubljenega plemiča NM Bajsija, da vas nisva obvestila o deviantnostih v okviru Golade.
Stvar je pa taka. Moj mulc ima ob torkih v bazenu Tivoli ob 18.00 plavalni tečaj. In, ker imam eno uro časa, sva z OS ustanovila kapital, da z njim odmendrava kakšen krog.
Ta krog je stara trasa, ki obstoji še od časov, ko ni bilo ne TF-ja, še manj krožnikovcev. Le, da je sedaj malenkost drugačna. Ne gre po PST mimo kosežkega bajerja, temveč jo krajša po trim stezi do Mosteca. Dokler NM Bajsi ne bo sposoben ta dolgo zdreti v manj kot 50 minutah.
Kdor želi, se nama lahko pridruži. Štart je točno ob 18.00, za zamudnike ni milosti.
Torkova edicija Golade se imenjuje Rožlada.
OS, se strinjaš?!
  • 1
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA