prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:...,snip, snip, same lepe misli, snip, snip,...
Kdor želi, se nama lahko pridruži. Štart je točno ob 18.00, za zamudnike ni milosti.
Torkova edicija Golade se imenjuje Rožlada.
OS, se strinjaš?!

:) Toplo se zahvaljujem NM Bajsiju za izčrpno obrazložitev dogajanja (vzrokov in posledic). :D In seveda se strinjam z imenom. Naj bo tako kot so zapisali NM Bajsi. :) Rožlada.
Ime je več kot primerno za ropotanje (rožlanje) starih kosti po Rožniku. :P

Lp, oranzni slon
Bajsi napisal/-a:Helou!
Vem! Grdo od nas, sploh vašega priljubljenega plemiča NM Bajsija, da vas nisva obvestila o deviantnostih v okviru Golade.
Stvar je pa taka. Moj mulc ima ob torkih v bazenu Tivoli ob 18.00 plavalni tečaj. In, ker imam eno uro časa, sva z OS ustanovila kapital, da z njim odmendrava kakšen krog.
Ta krog je stara trasa, ki obstoji še od časov, ko ni bilo ne TF-ja, še manj krožnikovcev. Le, da je sedaj malenkost drugačna. Ne gre po PST mimo kosežkega bajerja, temveč jo krajša po trim stezi do Mosteca. Dokler NM Bajsi ne bo sposoben ta dolgo zdreti v manj kot 50 minutah.
Kdor želi, se nama lahko pridruži. Štart je točno ob 18.00, za zamudnike ni milosti.
Torkova edicija Golade se imenjuje Rožlada.
OS, se strinjaš?!

Bajsi stari glodalec! Pa ke si ti!
Takole bom zelo direkten.
- ime Rožlada mi je všeč
- traso poznam - tam je Bajsi davnega '04 originalno medvedko krotil, ko sva z Barb pujsala naprej
- urnik mi začuda ustreza (tudi nova migracijska pot gre od 15.10. po Večni)
- ne vem sicer, če zmorem cel krog v 50 min - se bomo že še zmenili
- sklep: tu in tam, upam, da bolj tu kot tam, se pofočkam tudi jaz!

Moj poklon novim tekaškim iniciativam, dosežkom in sploh dobri volji,

vaš NV Pegaz :)
Če so nas že po številu prispevkov prehiteli, pa nas vsaj nekje niso.
Namreč: kar 75 % rednih Goladarjev (govorim za obdobje zadnjega leta in malo več) je v nedeljo preteklo cel maraton. :clap:

Na k-Rožniku so mogoče absolutne številke kaj višje, ampak na referendumih in volitvah štejejo le odstotki. :D
Helou!
Kaj, izgubljamo tekmo?!
In to na celi crti. S prispevki na celi črti, z ogledi pa se zelo nevarno približujejo. Iz nekdaj skoraj 60000 prednosti jih je sedaj skoraj pol manj.
Ajde, pisat banda.
Vključno z mano!

Pegaz, leteči konju, zelo dobrodošel, ampak ne danes, danes so počitnice!
Hoj!
pegaz napisal/-a:Bajsi stari glodalec! Pa ke si ti! ...

:D Glej kdo se oglaša. ;)
:) Torej, Rožlada je en tak fin tek, ki ima zoprno lastnost, da se zelo točno začne in nič manj točno konča. (Plavalnetrenerkesokarrazbacanečezrame PRESS) NM Bajsi pa tudi neusmiljeno preganjajo oranznega slona, da to sploh ni več pogovorni tek. ;)
Samo toliko bi imel jaz za dodat na tem mestu. ;)

LP, Jusuf
Pozdrav!

Vsem goladarjem, ki so opravili z maratonom čestitam in jim želim vesel počitek. Vsi ostali pa bomo tudi ta teden odtekli eno (lahko tudi dve, če je volja) Golado. V četrtek ob običajni uri in na običajnem mestu. Ne pozabite na lučke in svetlečo obleko. ;)

Lp, oranzni slon
Ko je panika tudi mrtvi vstanejo od hmmmm mrtvih (ko je ze ravno dan mrtvih) in napisejo kaksen post. Se mi kolca vsak cetrtek ob vstrezni uri ampak taxi sluzba za mladino dela na polno in tako vecino tekov opravim v zacetku tedna. Se sreca da je Golada vecna, da mladina odrasca in da se vcasih priloznost ponudi takrat, ko se najmanj pricakuje. Slon pozdravi Jusufa in se kaj vidimo. Seveda lep pozdrav tudi vsem ostalim
Hoj!
creski napisal/-a: ... Slon pozdravi Jusufa in se kaj vidimo. Seveda lep pozdrav tudi vsem ostalim

:D Hvala za lepe želje. :) Naj se ti ne kolca toliko. Pridi kdaj mimo. Slišim, da kar hudo grizeš v klance in podobne kratkočasnosti. ;) Jusuf je vedno zelo radoveden kako drugi napredujejo. ;)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA