prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a:Za naslednji četrtek sporočam, da tudi mene ne bo. In dodajam en prispevek. :-)

Jaz ti bom delala družbo v duhovni prisotnosti na Goladi. :lol:
(Fizično pa ... tudi jaz spim zimsko spanje ... :oops: )
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Za naslednji četrtek sporočam, da tudi mene ne bo. In dodajam en prispevek. :-)

Jaz ti bom delala družbo v duhovni prisotnosti na Goladi. :lol:
(Fizično pa ... tudi jaz spim zimsko spanje ... :oops: )

Tudi jaz (in Oranžni Slon & Jusuf) bomo danes le duhovno prisotni na Goladi. naslednji teden pa konec spiritualizma.
Pozdrav!
Tudi ta teden bomo doživeli četrtek. In z njim Golado. Žal bom jaz tudi ta teden nadaljeval samo z duhovno prisotnostjo. V decembru bo seveda vse drugače (nisem še gotof). :)

Lp, oranzni slon
Tudi jaz sem se spomnila na Golado ta četrtek in ne samo to, celo odtekla sem eno hitro v desno, potem pa še v levo, seveda vse v duhu ... S tem dokazujem, da sem v duhu res zelo z vami. :-)
Pozdrav!

:) Za zgodovino naj napišem, da je bilo v četrtek zelo luštno. :) Začelo se je sicer z rahlo zamudo in se nadaljevalo v pogovornem tempu. :P Lučka ni bila potrebna. Kdor je manjkal mu je lahko žal. :twisted:

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
miciM napisal/-a:Tale Golada je pa res nekaj posebnega, sploh ne boste vedel a sem bila, al..................

Seveda Golada vse ve in vse beleži. :) Nič ni tako skrito, da Golada ne odkrije. ;) :P :D

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

:) Za zgodovino in arheologe naj povem, da je bilo v četrtek na Goladi prav luštno. Proga ni bila prav nič ledena in derezic nisi potreboval. ;) Prav veliko tekačev na Golovcu ni bilo, ampak kdaj je bila to ovira. Prej prednost. :) Čas je bil primeren. :twisted:

Lp, oranzni slon
Dragi Jusuf!

Očitno boš lahko že opoldan tekal po klancih Golade. ;) Tile Goladarji so se čisto v duhovne vode preselili. :twisted: Še NM Bajsi so se umaknili v klavzuro. :D Beh. :) In te jaz vprašam: "A je to prav?". :)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA