prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a::-- Loni, kaj pa na CCC, ko bo spet dež... :lol: :lol:

Hec mora bit... :D :lol:

:-- Obrnila domač K-ucl... Na koncu nisem vedela, a čem it kar oblečena pod tuš ali pa direktno v centrifugo. Malce sem tudi plavala, tako kot zadnjič zajc po PSTju. Skratka, 45 minut uživancije.

Zdaj pa kavč :wink: .
Danes je bilo spet nekaj posebnega. Smo imeli dodatno luč z neba. :lol:

Zaradi blatnega prvega dela podaljšanega K-Rožnika, smo današnjo varianto malo skrajšali. Tako se je nabralo za 12.3 km.

Ker je tisti prvi del ob potoku v takih vremenskih razmerah kar "nadležen", je Avi predlagal tole varianto (popravi me, če sem se zmotil): http://connect.garmin.com/course/2387056

V teoriji znese cca 14.4 km. V praksi bomo pa stestirali naslednji torek. Razen, če bo Avi kakšnega obrnil že kaj prej. :wink:
Res luštno smo se imeli in tudi nekateri so kavč rajši zamenjali za en K-Rožnik ali K-ucl... :lol: :lol: ..saj važno je da se miga in švica...na koncu smo pa verjetno itak vsi na kavču pristali... :lol: :lol: :lol:

Smo toliko nakladali cel krog, da je danes prav čudno, da sije sonce... :lol: ..

Smo pa res tokrat izvedli en "obvozni" K-Rožnik, da smo se izognili teku čez polje in prenašanju kile in pol blata na nogah... :lol:

@Scooby, to je ta varianta (ki si jo dal na zemljevid) o kateri sva se pogovarjala...je sicer nekoliko daljša cca. 1 km ampak mislim, da noben ne bo imel nič proti... :mrgreen:
Loni napisal/-a:A termofor bo???

Sukar napisal/-a:Pridem sam še ne vem na kateri kroggg :( bolečina v križu nikakor noče spustit :oops: :--(

No, če se lohk mal vmešam....pejte pa na termofor krog...tak, bl kratek :idea:
Mogoče bi jutr uletu pa bi midva Marjan kakšno o tej "izpeljanki" rekla :lol:
  • 1
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA