prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a:A termofor bo???

Zdej ga pa ne rabimo več...so spet nazaj "normalne" temperature za ta letni čas... :lol: :D :mrgreen: :lol: :lol:

matej-jethro napisal/-a:
Sukar napisal/-a:Pridem sam še ne vem na kateri kroggg :( bolečina v križu nikakor noče spustit :oops: :--(

No, če se lohk mal vmešam....pejte pa na termofor krog...tak, bl kratek :idea:
Mogoče bi jutr uletu pa bi midva Marjan kakšno o tej "izpeljanki" rekla :lol:

@Jethro, ti samo pridi... :D :D
muc napisal/-a:Ojla K-Rožnikarji!

Mogoče pa pridem tud jest z svojimi trenutnimi "breakdance" gibi...

Bomo mogli še eno "dance" sekcijo Krožnika uvest... :lol: :lol: :lol:

matej-jethro napisal/-a:
martin.c napisal/-a:mah nic, fajn se mejte tut jutri. Še zame.
All work, no time to play :(

Sorry man, K-Rožnik is also a very serious work, not game 8)

:rol: :rol: Ja, navdvse resna zadeva...:lol: :lol:
Cormi napisal/-a:Jst pridem, če mi kdo zagotovi počasno družbo :evil:

Družbo sem imela odlično, hvala Irena in Peter :D ostale punce so zahinavile z ravnino :twisted: :twisted:
Analiza pa njamiii... Alenovski je za leto modrejši in nas je počastil z odličnim tiramisujem. Kogar ni bilo, je zamudil :--
Po Sladkih6 je sledil še sladki K-Rožnik...Alenovksi hvalaaaaaaa za najboljši tiramisu! :clap:

Ja, res je blo fletn, sicer mi včeraj med samim tekom glih ni bilo do čvekanja, ker sem imel kar nekaj dela z prestavljanjem nog in verjeten sem ujel čisto vse luže in "blatne kopeli" na trasi :lol: ...ampak očitno pomaga...danes sem kot pušeljc! :wink:

Smo se pa potem ob sladkih dobrotah hmmm načvekal in nasmejal...lepo je v vaši družbi!...see ya :wink:
Odličen K-Rožnik, z odlično družbo in odličnim tiramisujem... :laola K-Rožnik rules!!!!

Obstoječi trasi dodali še 1km in se tako izognili teku čez blatni travnik. To bo sedaj zimska izvedba oziroma "blatna" izvedba. :lol: :lol: Tempo - pogovorni. :D :D

Analiza je bila pa njami...njami...njami.... :D :D

Slika

Alenovski tebi pa :arrow: Slika

Le kdo je bi najbolj lačen... :lol: :lol: :lol:

Slika

muc napisal/-a:...Ja, res je blo fletn, sicer mi včeraj med samim tekom glih ni bilo do čvekanja, ker sem imel kar nekaj dela z prestavljanjem nog in verjeten sem ujel čisto vse luže in "blatne kopeli" na trasi :lol: ...ampak očitno pomaga...danes sem kot pušeljc! :wink:...

Muc, čisto dobro ti je šlo...mislim čvekanje... :lol: :lol: :lol: ...

Hec mora biti...kam bi pa drugače prišli... :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA