prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Itak, kdo drug pa?!...pa ga imamo! :-- ...in to kakšen kos!? :shock: ...namest muc, bi bil lahko tud Lakotnik :lol:

Avi seveda je šlo, ker ste se me usmilil...če ni bi še zdej laufal po Rožniku..brez lučke :wink:

p.s.
Alen še enkrat vse najboljše in seveda čim več tekaških užitkov!!! :laola
Kuharske veščine pa le še kdaj uporabi... :wink:
Halloha!

Super K-Rožnik, hmmm, med poletjem sem že obupal nad mislijo, da izraz "pogovorni tempo" na klancih čez Rožnik še obstaja, no pa sem se motil....

Tako da, ja, še kdaj tak sprostitveni tek, hvala VSEM še enkrat za lepe želje, tiramisu je pa res super ratal, em.....največ zaslug za sladico ima sicer Sabina, heheh....še vseeno bolj vešča v slaščičarskih vodah kot jaz :)

OK, lepo se imejte do naslednjič, do naslednjega K-Rožnika!

En lep pozdrav!
Alenovski napisal/-a:Hej!

Hvala Matej, upam da se kmalu kaj vidimo! :D

Pa še to, da ti kar tuki rečem za napitek med Lj-maratonom, HVALA, padel je na "plodna tla" !

:mrgreen:

Malenkost, Alen. Vidmo, vidmo....kakšno zimsko jutro :D

AVI napisal/-a:A, to je to....zato ti je tako letelo na LM-ju. :lol: :lol: Bravo še enkrat!!!

Ja, bil sem tam na kakšnem 26km kot kakšen Conte a kva je tist "dohtar", k je Armstrongu pomagou :lol: Sam mi smo bli bl softiči. Rocknroll na glas, napitek Dextro pa ajd naprej čez vas :D :wink:
Danes seveda K-Rožnikujemo na standardnem mestu ob standardni uri.

muc napisal/-a:Ojla :wink: ...dons se pa opravičujem...sem na dieti in bi se težko uprl vsem dobrotam na K-Rožnikovanju :--

See ya naslednji teden...uživajteeeeee :wink:

:lol: :lol: ...samo manjše velikosti od S v kolekciji Tekaškega foruma ni... :lol: :lol: :lol:

pajo napisal/-a:Mogoče kaka polžja družbica?

Pajo saj veš, da se za vsakega kaj najde... :D
muc napisal/-a:Ojla :wink: ...dons se pa opravičujem...sem na dieti in bi se težko uprl vsem dobrotam na K-Rožnikovanju :--

Daj me razsvetli... kam bi ti hujšal :shock:
nana napisal/-a:

Daj me razsvetli... kam bi ti hujšal :shock:

Glede na vse dobrote in dejstvo, da se "zimsko spanje" sploh še ni začelo, se je boljš mal nazaj držat, dokler se še da haha... :--

In kako je blo K-rožnikarji?...upam, da ste imel lučke s sabo? :lol:
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA