prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sukar napisal/-a:ajde Muc ti kar prit :D sej meni tudi še ni spustilo v hrbtu :( se bova pa mal pogovarjala če bo sape :lol:

dej, dej, poznam jest tebe...pol pa komej diham, kaj šele, da bi kakšno rekla :--

...že 9 dan na off...naslednji torek pa upam, da pridem mal počvekat :wink:
muc napisal/-a:
Sukar napisal/-a:ajde Muc ti kar prit :D sej meni tudi še ni spustilo v hrbtu :( se bova pa mal pogovarjala če bo sape :lol:

dej, dej, poznam jest tebe...pol pa komej diham, kaj šele, da bi kakšno rekla :--

...že 9 dan na off...naslednji torek pa upam, da pridem mal počvekat :wink:

Ja kaj pa Crikvenica?, je še vmes :lol:. jaz verjetno pridem na rahel tekec z hojo :D .

:wink:
Evo krožnik oddelali tik pred dežjem. Nas je še počakal potem pa padel z neba. Zbralo se nas je kar lepo število, ampak štel pa nisem... :lol:

Na jedilniku so bile vse vrste K-Rožnika od zimske variante do tekaško-pohodniške. :) Ja za vsakega se kaj najde. Ampak važno je da migamo in švicamo in se dobro imamo.

Sukar je spet sprovociral in v klance ni bilo milosti...sem bele pike videl, sem že mislil, da sneg pada. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: V glavnem super je bilo. :D

Analiza "de la Scooby" pa seveda ni izostala. Mufini, sok in coca-cola so nam dali novih moči, da drug teden ponovno obrnemo K-Rožnik. :lol: :lol:

Scooby...vse najboljše :laola
Scooby napisal/-a:Zgleda, da bo v torek prvi letošnji čisto zimski K-Rožnik. :laola

Zgleda, da res :D. Jupi... :D Saj baje je že zima... :lol: :lol:

Jutri torej akcija...17.30 ZOO...lučka, rokavice in kapa in gasaaaaaaaaaaaaa.... :D :D

Scooby napisal/-a:Je jutri kdo za dvojno dozo?

Žal se pri meni ne bo izšlo... :wink:
  • 1
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA