prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ne, ne, ne bosta me sprovocirala, ker nazadnje ko je šlo "na izi" po vajino, sem jest dihal na škrge pa čeprav nimam veze z ribcami... :lol:

..vi si pa le dejte duška danes, ker naslednjič sem zraven in takrat bomo pa res "delal bazo" haha :wink:

p.s.
Avi, a tiste bele pike so bile mogoče snežinke ?!! :--
Scooby napisal/-a:Muc, jst sm pa mislu, da bova dans skupi dvojno dozo odtekla. :D

Jaz tudi :D

muc napisal/-a:Ne, ne, ne bosta me sprovocirala, ker nazadnje ko je šlo "na izi" po vajino, sem jest dihal na škrge pa čeprav nimam veze z ribcami... :lol:

Ja, ja... kar po pravici povej :D
No, jaz sem računala na to, da jim bo uspelo... ti je šlo pa vreme res na roko :roll:
Današnji K-Rožnik je bil fantastičen!
Scooby je spet pridno oddelal dva kroga :clap: Avi in Sukar sta seveda na izi odbrzela svoj krog :wink: Kar se mene tiče pa sem res uživala v teku po tako mehki podlagi, še posebno zadnji spust :D Potem pa hitro domov, se dat v sušilca :--
Uff danes pa eden mojih težjih, če ne že kar najtežji K-Rožnik v "karieri". :D

Prvi krog je bil res za užitek. Snežena podlaga, snežinke v zraku, skratka čisto zimsko. Celo superge sem imel do polovice suhe. Ker je bil na cestah kaos, sem štartal par minut prepozno in tako malo zamudil na uradni štart. Hitro dodal en kos oblačila, par požirkov, frutabelo v žep in smo šli (hvala vrtnica23 in Jožko, da sta me počakala). Drugi krog je šlo malo bolj počasi. Nekaj je dal zraven že prvi krog, malo pa tudi sneg, mokre noge in dejstvo da me je zmeraj bolj zeblo. Zadnjih 10 min sem imel že čisto trda stegan. Ampak ko si enkrat na cilju je ves trud poplačan. :laola
Uf...to je bil pravljični K-Rožnik... :D :D

Sicer udeležba nekoliko okrnjena, še posebej pa smo pogrešali nekatere "stalne" goste :mrgreen:

Tempo je bi tokrat res bolj prijazen do uporabnika Slika ...verjetno so k temu pripomogle tudi razmere na cesti...ups...poti. :D

Drugače pa zares prava pravljica, vse belo, vse čudovito...in še lučk ni bilo potrebno prižigati... :D AnaLiza je tokrat pobegnila, saj smo bili premočeni in premraženi...in da ne bi še kaj hujšega staknili Slika smo jo še mi kar domov popihali...bomo pa drug teden "notr" prinesli. :D
Muc, sline se nama cedijo, priznaj :wink: Sem se spomnila učiraj, celo razmišljala, da bi se končno prvič udeležila tega legendarnega K-Rožnika, ma sem se ustrašila, muc pa je zahinavil :--
Ne, ne, saj ni res, le okrevam še iz Crikveniškega maratona. Do naslednjega torka bo moja tetiva čisto OK, pa na Rožniku itak ni asfalta, celo mehka, malo bolj mokra in nekoliko manj puhasta podlaga, tako da ni izgovorov :wink:
Red je red, pa čeprav slab... :lol: :lol: :lol:
Včeraj sem snežinke gledal še skozi okno in mislil na K-Rožnik-arje, zdej je pa dost "lenarjenja" (me že vse boli :-- )!...naslednji torek se 100 % vidimo pa tud, če ušpičene prekle padajo, tko kot prav Avi. :wink:

p.s.
...pa še naglavno lučko sem najdu! 8)
Štart je vsak torek ob 17:30 na parkirišču pred živalskim vrtom. Štarta se v vsakem vremenu. Na izbiro imaš dve razdalji, 14 km (poletna varianta je dolga cca 13.4 km) in 10 km. Teče se ponavadi v več skupinah glede na hitrost, na obeh razdaljah. Na daljši je tempo hitrejših okoli 4:30, tempo počasnejših pa okoli 5:00. Se pa tempo seveda prilagaja glede na razmere in našpičenosti posameznih tekačev. :lol: :D

Včasih se kdo odloči tudi za dvojno dozo daljše variante. V tem primeru se to ponavadi objavi v tej temi. Štart pa je potem ob ca 16:15.

Dobrodošel! :clap:
  • 1
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA