prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz sem se kar mal začel trest s kom bom laufal prihodnjo nedeljo. Pod 2:50 35km Ne vem če bo šlo to čes pri meni. Mogoče, če je to kakšna pot na kateri ni Golovca, sam kokr jaz vem gre pot tam čes. Jaz upam, da se najde kakšen s podobnim tempom kot je moj.

Se vidimo!

lp
raines napisal/-a:Jaz sem se kar mal začel trest s kom bom laufal prihodnjo nedeljo. Pod 2:50 35km Ne vem če bo šlo to čes pri meni. Mogoče, če je to kakšna pot na kateri ni Golovca, sam kokr jaz vem gre pot tam čes. Jaz upam, da se najde kakšen s podobnim tempom kot je moj.

Se vidimo!

lp

Nič straha raines. :D
:arrow: 1.PST nima 35km ampak toliko kot ga mi pretečemo
:arrow: 2.čas 2:50:00 neto ni dosti razlike od našega v nedeljo 3:01:00, pa je bilo še veliko rezerve
:arrow: 3.če bom zmogel jaz, potem se za tebe ni potrebno bati, si veliko boljši od mene

P.S. Če pa ti slučajno ne bi šlo tako hitro, ti bom pa jaz delal družbo in šel počasneje. :wink:
Mal pozno se oglašam, kar ne pomeni da mi včeraj ni bilo lepo :-- KONČNO sva prišli z Lenči skup, ker se že dooolgo meniva za skupen trening :wink: Sem pa očitno bila v včerajšnji formaciji "največji" polžek jaz.. :oops: Mene že "polovička" precej izčrpa. Važno, da je bila fajn družba in uživancija! :D Najlepša hvala tudi Kustosu in Bobru za okrepčila :drink :mrgreen: In pa seveda ROSIJU64 za prevoz in-Bobru za pulover s čajem :mrgreen: :-- Me zanima kdo od polžkov bo tud naslednjo nedeljo? LP!!
Počasi se približuje finale našega tekanja po PST-ju :D in prav je da se že malo pofočkamo.
Z zaključnim tekom začnemo v nedeljo 11.10.2009 ob 7:00 izpred Fužinskega gradu.

Cel krog gremo:
ROSI64
Uroš Subočan ? (če se pravočasno vrne)
raines
marjan
bobr
zajc (začne in konca pri LM)
miciM

Polovičko:
Loni ? (odvisno od sobotnega krompirja)
kengurujko ?
jakica ?
vidkul
pajo (pogoj, če gre jakica)

Okrepčevalnice:
ROSI64 Fužinski grad - okrepčevalnica za zajc-a
Classix Peruzzijeva
zajc Ljubljanske mlekarne

Pričakujem še koga, da dam na seznam. Več nas bo lepše bo. :D
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 06 Okt 2009, 16:20, skupaj popravljeno 4 krat.
zajc napisal/-a:Ne pozabite name :roll: Okrepčevalnica :drink bo postavljena na standardnem mestu, štartam pred LM in se vam pridružim ob 7h pri gradu. Tokrat bom odtekel samo en krog :twisted: ker je treba misli usmeriti v počitek, drugače bo letošnji LM katastrofa :shock:

Nisem pozabil, :D pa tudi nisem bil prepričan, potihem sem pa upal, da prideš. :clap:
No mogoče pridem tudi jaz, ampak ura je pa grozno zgodnja :P , aja dolžina, rada bi šla cel krog, ampak tahitri so tokrat zame res prehitri :roll: , se odločim na licu mesta

:wink:
miciM napisal/-a:No mogoče pridem tudi jaz, ampak ura je pa grozno zgodnja :P , aja dolžina, rada bi šla cel krog, ampak tahitri so tokrat zame res prehitri :roll: , se odločim na licu mesta

:wink:

Ti pa tudi nisi ravno pri počasnih. :wink:
Evo danes bil spet malo na ogledu prehoda na Peruzzijevi, glede na stanje mislim da bi morali zaključiti do vikenda, no kako bo stanje jutri in v četrtek še javim :mrgreen:

Glede kalkulacije (tekma je v soboto ob pol 9 zvečer) mi bo šlo zelo stežka skoz priti :( upam da se naspim na avtobusu in planiram da jo takrat ko pridemo takoj mahnem laufat... no upam da bo šlo skoz :?
ROSI64 napisal/-a:Nič straha raines. :D
:arrow: 1.PST nima 35km ampak toliko kot ga mi pretečemo
:arrow: 2.čas 2:50:00 neto ni dosti razlike od našega v nedeljo 3:01:00, pa je bilo še veliko rezerve
:arrow: 3.če bom zmogel jaz, potem se za tebe ni potrebno bati, si veliko boljši od mene

P.S. Če pa ti slučajno ne bi šlo tako hitro, ti bom pa jaz delal družbo in šel počasneje. :wink:

Ja, če bom zdržal Golovc, pol sem iz tahudga ven. Ne vem pa kaj je z Bobrovimi plani, k je omenjal neko daljšo različico PST-ja.

lp
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA