prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ojlaaaa

Pridem jutri in seveda obvezno tudi naslednji torek..če ne zaspim! :lol:
Za Božični K-Rožnik sem pa za, da se dobimo že mal prej in se potem mal dlje zadržimo...juhuhu spet bo luštn! :laola
A bo to ok, da vsak prinese kakšen poln taperverček od doma in še kej za poplaknt?

See ya ;)
No, eni so ravnokar začeli krožiti po Rožniku jaz sem pa v službi na toplem(no saj tudi zunaj ni zelo mrzlo). Mogoče pridem pa na Božično pojedino, tekla sigurno ne bom, :lol: :lol: :lol: .

:wink:
Pa smo ga mal pobiksal na K-Rožniku še predzadnjič v tem letu! :D
Številčno se nas je kr nekaj nabralo pa tud AnaLiza na koncu ni manjkala...samo za čvek med tekom pa ni blo ne vem kakšnega zanimanja :--

Še enkrat več smo se imel fajn in že komaj čakam naslednji torek...Božično varianto o kateri bo pa kej več povedal Avi :clap: ...see ya :wink:

p.s.
hvala vsem za odlično založeno "mizico" hmmm
Ja, dobro ste ga oddelali...jaz pa malo manj... :lol: :lol: ...no, malo dlje sem užival na trasi.. :lol: :lol: Zbralo se nas je prav lepo število :D...na konu pa še analiza, kot se šika... Super!!! :D

Dokaz:
Slika

Za božični K-Rožnik in zadnji v letu 2012 pa je situacija sledeča:

Da štartamo ob 10. uri dopoldne...obrnemo K-Rožnik....potem pa se rajanje Slika
prične... :lol: :lol: V glavnem AnaLiza "do dile"... :lol: :lol: ..kot se za zadnji K-Rožnik spodobi... Slika
Tistega kar za božično večerjo ne boste mogli pojesti Slika pa lahko na analizo prineste... :lol: :lol: :lol:

Kdor je bil letos kaj priden naj se pa tukaj "pofočka" mogoče Božiček Slikakaj prinese... :mrgreen: :lol: :lol:
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA