prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ufffff tole je pa bila AnaLiza!...tud skuše se ni manjkal! :lol: ...Sukar :clap:

Avi ja včeraj se je pa res kadil pod nogami..."do dile" ampak mejčken rezerve je še,
naslednjič vsak z svojo lučko! :lol: :lol: :lol:

Odlična družba, čvek, sladke in mesnate dobrote...to je K-Rožnik! :laola
Naslednji torek...see ya :wink:
No pa sem končno prišel do sape po včerajšnjem "norenju"... :lol: :lol:

Ja, Sukarju pa :clap: za mesnate dobrote in Mariji :clap: za sladke dobrote ter PetruM :clap: za sadne dobrote...uf, saj je kot v kakšni "all inclusive" ponudbi...da seveda "kuhančka" niti ne omenjam... :D :D :D

muc napisal/-a:....Avi ja včeraj se je pa res kadil pod nogami..."do dile" ampak mejčken rezerve je še,...

Rezerve :shock: :shock: ...saj vem, ti si zehal ko sem jaz sopihal kot kakšna stara lokomotiva... :lol: :lol:

muc napisal/-a:...naslednjič vsak z svojo lučko! :lol: :lol: :lol: ...

A :idea:, sedaj vem zakaj nisi hotel naprej... :-- :lol: :lol: :lol:
Matr nisme še ža v star šaro, ampak lepo je ko ugotoviš, da lahko klance pretečeš in čist na izzi izpolniš plan. Seveda o tempu ne bi :oops: , ker je skor 10 min slabši od rekorda :FO: , ampak cilj, da se da pod urico je pa čist na dosegu roke... :mrgreen:
Vidim, da bom moral drugič še lučko s sabo imet, ker ko sem od doma šel je bil še dan... :roll:
Vseen hvala sotrpiinki Marjetki za pomoč pri zasilni osvetlitvi in se vidimo naslednjič.
AVI napisal/-a:No pa sem končno prišel do sape po včerajšnjem "norenju"... :lol: :lol:

Ja, Sukarju pa :clap: za mesnate dobrote in Mariji :clap: za sladke dobrote ter PetruM :clap: za sadne dobrote...uf, saj je kot v kakšni "all inclusive" ponudbi...da seveda "kuhančka" niti ne omenjam... :D :D :D

muc napisal/-a:....Avi ja včeraj se je pa res kadil pod nogami..."do dile" ampak mejčken rezerve je še,...

Rezerve :shock: :shock: ...saj vem, ti si zehal ko sem jaz sopihal kot kakšna stara lokomotiva... :lol: :lol:

muc napisal/-a:...naslednjič vsak z svojo lučko! :lol: :lol: :lol: ...

A :idea:, sedaj vem zakaj nisi hotel naprej... :-- :lol: :lol: :lol:

Neeeee, da ti ne boš čakal name, ko grem jest po vseh štirih za tabo... :--
...po dveh te ne dohajam več :wink:

Uživajte... :D
AVI napisal/-a:
P.S. Nekaj malega cukrčkov nam je pa še od prejšnjič ostalo... :D

Če bo pa kdo res hotel preveriti svoj cuker, me pa naj za rokav pocuka in naredimo test tik- tak. s pripravo traja samo 35 s. Seveda je za vas "zdrave" bolj smiselno po teku..... :mrgreen:
K-Rožnik je uspel :D , saj veste kdo je kako hitro-počasi :D tekal, no eni smo se pa malo sprehajeli v malo bolj poskočnem tempu. Bil je pa zelooo lep zimski večer, pravljica.
:laola

:wink:
  • 1
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA